Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi kell az első alomhoz?...

Mi kell az első alomhoz? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az első almunk még messze van, de szeretnék rá rendesen felkészülni. Ilyenekre gondolok, mint elletőláda, infralámpa, fertőtlenítő, pokrócok, ilyesmi. Köszönöm előre is. :)

2013. dec. 29. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Most miért kell nekiesni? Tk-s, tenyészszemlés, szűrt kutyával akar tenyészteni. Azért túlzásokba ne essünk már.
2013. dec. 30. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem ez még nem tenyésztés,hogy kölyköket akar a kutyájától.

A tenyésztés ott kezdődik,hogy kijár évekig versenyekre,kirajzolódik a fejében egy vonal,megkeresi hozzá a megfelelő egyedeket és tervezetten vág bele.

Nem ilyen,ahogy esik úgy puffan alapon.

A tenyésztője alapból elmondaná,hogy mi kell az alomhoz,ha olyan remek lenne a kutya,meg ha egyáltalán megkapja a szükséges minősítést.

Attól ez még törzskönyves szaporítás,mivel csak a kutyák számának növelése a cél,semmi egyéb tudatos gondolat nincs mögötte.

Ha lenne,akkor nem ide jönne megkérdezni.

Ahhoz meg túl sok kutya van már hazánkban,hogy csak úgy hasra ütés szerűen kelljen még 1 alom.

2013. dec. 30. 13:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő légyszíves se a kutyámat, se a tenyésztőnket ne vedd a szádra! Versenyekre járunk, kerestem kant, 1-3ves kora után nem lehet a szükséges szűréseket elintézni... Azt hittem értelmes segítő kész emberek fognak válaszolni, aki segített köszönöm neki! Nem a pénz hajt, hanem a fajtával szeretnék foglalkozni. Jó kutyám van, aki eredményes és jó körülmények között él. Nem hiszem, hogy tudod mikre gondolok, nem vagyok idióta... Sosem mondtam, hogy egy menhelyi kutya nem úgy csóválja a farkát, mint egy törzskönyvezett fajtatiszta eb, sőt talán még jobban is, ha a sok szenvedés után jó gazdához kerül. Nem kell okoskodónak lenni, ha nem tudod a hátteret!
2013. dec. 31. 09:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Rendben,akkor elárulnád a tenyészcélod?

Milyen vérvonalú a kutya,egyáltalán milyen fajta?

És nyilván csak nekem nem vág össze,hogy egy hiper-szuper tenyésztő nem ad neked olyan infókat,hogy infralámpa meg elletőláda,ami miatt ide kell jönnöd megkérdezni.

De nyilván ezekre úgyse kapunk választ,a tenyésztőt,meg téged sem vettelek a számra,ennyire ne legyél paranoiás.

Csupán közöltem,hogy ez még mindig tk-es szaporítás a jelen felállásban.

Akinek sziklaszilárd elképzelései vannak,meg persze tudás is a háta mögött,az pont nem a gyakorira jön kérdezősködni a névtelen senkik közé,miközben itt szép számmal vannak olyan felhasználók is,akik szerint a kutya emberi maradékon tartása megfelelő...stb.

2013. dec. 31. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:
" 1-3ves kora után nem lehet a szükséges szűréseket elintézni.." ezt a mondatot nem értem. a szűréseket 1 éves kor után bármikor meg lehet csináltatni.
2013. dec. 31. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!