Mi kell az első alomhoz? (többi lent)
Nekem ez még nem tenyésztés,hogy kölyköket akar a kutyájától.
A tenyésztés ott kezdődik,hogy kijár évekig versenyekre,kirajzolódik a fejében egy vonal,megkeresi hozzá a megfelelő egyedeket és tervezetten vág bele.
Nem ilyen,ahogy esik úgy puffan alapon.
A tenyésztője alapból elmondaná,hogy mi kell az alomhoz,ha olyan remek lenne a kutya,meg ha egyáltalán megkapja a szükséges minősítést.
Attól ez még törzskönyves szaporítás,mivel csak a kutyák számának növelése a cél,semmi egyéb tudatos gondolat nincs mögötte.
Ha lenne,akkor nem ide jönne megkérdezni.
Ahhoz meg túl sok kutya van már hazánkban,hogy csak úgy hasra ütés szerűen kelljen még 1 alom.
Rendben,akkor elárulnád a tenyészcélod?
Milyen vérvonalú a kutya,egyáltalán milyen fajta?
És nyilván csak nekem nem vág össze,hogy egy hiper-szuper tenyésztő nem ad neked olyan infókat,hogy infralámpa meg elletőláda,ami miatt ide kell jönnöd megkérdezni.
De nyilván ezekre úgyse kapunk választ,a tenyésztőt,meg téged sem vettelek a számra,ennyire ne legyél paranoiás.
Csupán közöltem,hogy ez még mindig tk-es szaporítás a jelen felállásban.
Akinek sziklaszilárd elképzelései vannak,meg persze tudás is a háta mögött,az pont nem a gyakorira jön kérdezősködni a névtelen senkik közé,miközben itt szép számmal vannak olyan felhasználók is,akik szerint a kutya emberi maradékon tartása megfelelő...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!