Ti léptetek már rá a kutyátok lábára utcán?
Én ma véletlenül ráléptem, a kutya meg fölvonyított, és mindenki úgy nézett rám körülöttem, mintha direkt bántottam volna őt. Pedig tényleg véletlen volt, szándékosan nem bántanám soha. De olyan égő volt.
Veletek volt már ilyen? Ti hogy kezeltétek?
Ui: A lábának semmi baja nem lett, jött tovább.
Olyan is volt, hogy átestem rajta, sétáltatás közben :D Elég ciki volt, dehát megesik az ilyen. Egy pillanatra elbambultam, persz épp akkor téblábolt elém, keresztbe. Egyszer csak a földön találtam magam :D
Léptem már a lábára sajnos, de ő is az enyémre! :D
Velünk is volt már ilyen, többször is, mert néha olyan szerencsétlenül jönnek láb mellett, hogy valahogy belépdelnek alám. xD 10 kg-os kutyák.
Én úgy megyek tovább, mintha mi sem történt volna. Tanulják meg, hogy én nem fogom kerülgetni őket, meg óvatoskodni, figyeljenek oda, hova lépnek, én hová lépek, és egyáltalán. Más embernek meg ehhez semmi köze, felvisított a kutyám, és? :D
Én egyetlen egyszer kértem tőle bocsánatot, mert akkor az egész lábszárára rátapostam. De arról sem én tehettem, futottunk, a kutya meg szabályosan alám szaladt. Azóta nem is kell attól tartanom, hogy átesek rajta.
A kutya így tanulja meg, hogy ne legyen láb alatt - ez pedig a normális séta alapja.
Az előző németemnek franciás állású volt az elülső lábai, és amikor láb mellett jött rendszeresen ráléptem a lábára, mert a kifelé csámpás lába mindig a lábam alá került. Nekem is olyan kaszáló jármódot kellett felvennem, hogy ne lépkedjek folyton a lábára.
Tegnap a kutyám meg feküdt a földön aludt, én meg véletlen ráléptem a fülére, utána meg az orrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!