Melyikek a legmenőbb kutyák mostanság? Melyikek a legdivatosabbak?
Figyelt kérdés
úgy hallottam a yorkshire terrierek nagyon népszerűek... szerintetek?2013. dec. 26. 17:56
1/12 anonim válasza:
Mélységesen remélem, hogy ezt nem azért kérdezed, mert ennek alapján akarsz kutyát választani...
2/12 A kérdező kommentje:
közvélemény kutatás
2013. dec. 26. 18:07
3/12 anonim válasza:
Faroknövelő kutyák, úgy mint staff, pit bull és keverékei. Kis fehér izék, bolonese, havanese, egyéb 'ese'. Yorkie, csivava. Vizsla is nagyon menő.
4/12 anonim válasza:
én is a yorkiet akartam írni, mielőtt megláttam a szöveget a kérdés alatt...
6/12 anonim válasza:
A keverékek a legdivatosabbak. Elsősorban azokra gondolok, akik yorki, bichon vagy staff, pit néven vannak meghirdetve.
7/12 anonim válasza:
Amit a hármas ír,kivéve a vizsla,szerintem.Az már lecsengett,alig lehet eladni vagy gazdásítani a megúnt egyedeket.
8/12 anonim válasza:
Mifelénk legtöbb a kis fehér kutya, és a vizsla. Kb minden 2. kutya amit látok vagy az egyik, vagy a másik.
9/12 anonim válasza:
Amstaff, és társai, vizsla (!!!), yorki, 'ese' végezetűek, francia bulldog. Már hülyét kapok a sok neveletlen, energiabomba vizslától, és a sok kis fehér hosszúszőrű cukiságtól.
10/12 anonim válasza:
miért neveletlen energiabomba? Mint írtam, felénk is sok a vizsla kutya, úgy játszanak mint az "állat" szó szerint, de ettől még nem neveletlenek. Csak hagyják őket kutyának, állatnak lenni, ami szerintem sokkal jobb annál, mint a láb mellett araszoló, csakagazdivanavilágon -> azaz "jólnevelt" nek titulált kutyák.
Olyan fura, hogy sokan szinte "embert" akarnak nevelni a kutyájukból, emberi magatartást várnak tőlük **minden helyzetben** ... mikor ők, a kiemelkedő intelligenciájuk mellett, elsősorban Ösztönlények!!! Már, ha teljesen el nem nyomják bennük az ösztönöket/ ösztönös viselkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!