Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bevállaljak még egyet?

Bevállaljak még egyet?

Figyelt kérdés
Van 2 gyönyörű törzskönyves színizom kutyusom(boxer, francia buldog) és egy törpe mopszi keverékem :) Nincs célom velük(lassan ivartalanítás), csak szimplán imádom a kutyákat :) 4,5,8 hónaposak és rettentő okosak.. a kutyaovi legjobbjai :) De utóbbi napokban gondolkoztam, hogy veszek egy amstaffot is.. Sokan úgy gondolják, hogy állat kínzás, hogy ennyien vannak.. pedig nagy kertes házban élek, és 0-24 ben velük vagyok.. Be merjek még egyet vállalni szerintetek?

2013. dec. 26. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de most kérdezni jöttél ide, vagy dicsekedni?

Mellesleg a szövegeden behalok:) Színizom, szuperprémium, rettentő okosak.

2013. dec. 26. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

nekem ez a kedvencem:

"Mi a noé állatotthonba szoktunk ellátogatni persze nagy mennyiségű adománnyal"

2013. dec. 26. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Most miért oltjátok a kérdezőt? Ez egyértelmű, hogy mindenkinek a saját kutyája a legszebb, legjobb, legügyesebb. Nekem is a kacskalábú kis korcsom a legszebb, gyönyörűnek látom. Az meg hogy visz adományt és van rá pénze, az csak jó.
2013. dec. 26. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
igen, jó. főleg, ha nem dicsekszik vele. ez elég alap :D
2013. dec. 26. 23:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tegye és dicsekedjen, mint ne tegye és ne dicsekedjen:)
2013. dec. 26. 23:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha valakinek az jött le, hogy dicsekedni szeretnék.. És ennyi adomány után úgy gondolom, hogy dicsekedhetek.. Nem hiszem, hogy aki itt szitkozódik az az állatotthonban lapátolta a tehén sz*rt.. Többieknek köszönöm szépen a válaszokat, megfogadom és tényleg talán pár év múlva veszek még egyet.
2013. dec. 27. 00:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon okos kutyák.. bármennyire is meglepő nem dolgozom semmit és bőven van elég pénzem eltartani ennyi kutyát és szuperprémium táppal etetni, ha neked ez fáj akkor sajnálom..
2013. dec. 27. 00:56
 18/18 Kliszta ***** válasza:
100%

Szia! Ha kutyaznal meg, en is az ideiglenes befogadast javasolnam. Ha jarsz a Noehoz, akkor nem kell neked bemutatni a magyarorszagi allatvedelmi hianyossagokat :/

Mi is ideigleneseztunk 2 evig, mar csak azt banom, hogy nem hamarabb kezdtuk el :)

2013. dec. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!