Írj te privit, én nem tudok, nincs megadva az e-mail címed
2009. nov. 26. 17:55
12/18 anonim válasza:
Ez a kiskutya 100%, hogy nem fajtatiszta. De, ha aranyosnak találod, és nem sajnálod rá a pénzt vedd meg! Nagyon édes!
2009. nov. 26. 18:09
13/18 anonim válasza:
Ne feledd a mondást: olcso húsnak híg a leve... itt biztos hogy igaz... valami biztos nincs rendbe a kutymorgoval! inkább érdemes gyüjtögetni, és minőségi kutyát venni, mint egy olyat, ami most olcso, de lehet hogy a fél életed is ráköltöd az állatorvosnál:(
2009. nov. 26. 18:16
14/18 anonim válasza:
Szerintem sem fajtatiszta. Nagyon hosszú az orra, kevés a szőre, biztosan van benne más fajta is és én keverék kutyáért nem adnék ki egy fillért sem, amikor a menhelyeken több százezer kutya sínylődik. Egyébként rengeteg kölyök és fiatal kutya van menhelyen és az szerintem elég rossz kifogás, hogy a többit sajnálnád. Úgy legalább egyen segítesz, több mint a semmi.
2009. nov. 26. 18:17
15/18 A kérdező kommentje:
nem tudtam , hogy vannak kolyok kutyák is a menhelyeken, úgy tudom, hogy a bekerülő kutyákat ivartalanítják, hogy ne legyen még tobb menhelyi kutya.. egy 6-8 hetes kutya pedig nem hiszem h a menhelyen sínylődik, főleg nem kistermetű..de akkor elfogok menni megnézni, koszi a választ
A kutyusok nagy része itt is kölyök vagy egészen fiatal.
2009. nov. 26. 19:28
17/18 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy az expresszen 98%-ban csak szaporítók hirdetnek. Ha szeretnéd tudni, egy komoly tenyésztő miért adja drágán az egészséges és garantáltan fajtatiszta kutyákat, akkor:
Még hogy nincs menhelyen fiatal és kölyök kutya??? Rengeteg van, több ezer! Ahol ivartalanítanak, ott a szuka kölyök kutyákat ivartalanítási kötelezettséggel adják örökbe.
HA elmész, és örökbe fogadsz, legalább egyet megmentesz, annyival is kevesebb gazdátlan kutya. Plusz azt is, aki a helyére bekerül majd.
Sokkal jobb menhelyről örökbe fogadni, mint expresszről egy szaporítótól vásárolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!