Milyen fajta kutyám legyen (többi lent! )?
Amit biztosítani tudnék neki: -Napi max 1 óra séta +kutyapark
Amilyen kutyát szeretnék: a szőre mindegy, kis-közepes méretű legyen.
Amit én "elvárok" egy kutyától: ne legyen benne agresszió,megbízható legyen,és ennyi:) Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!:)
Az utolsó feltételnek MINDEN kutya megfelel.....CSAK nevelés kérdése.Minden kutya megbizható!!!
Ez is segithet: [link]
Szerintem hozzád a yorkshire terrier,cocker spániel,foxterrier,border terrier illik hozzád...de majdnem az össze terrier is.
Csak nekem tűnt fel, hogy a séta mellett ott van, h + kutyapark? :)
De Kérdező, azt nem írtad, hogy ott mennyi időt töltenétek.
Még arra az információra szükség lenne, hogy hol tartanád (lakás, kert, mindkettő).
Első kutyád lenne?
Amíg ezeket nem mondod meg, senki nem fog tudni kutyát ajánlani.
Bichon Havanese-t ajánlanék, (vagy esetleg törpeuszkárt). Bár a szőrükkel foglalkozni kell, de a lakást nem szőrözik össze, nagyon jó első kutyák, nem agresszívak, megbízhatóak (pl nem mennek el úgy az orruk után, mint egy beagle), és elég nekik annyi mozgás szerintem, amennyit biztosítani tudsz, ha ez aktív idő.
Mopsz az, amit ajánlanék, ha jó helyről hozod, nem lesz beteges, kevesebb a mozgásigénye, mint a bichonnak, szóval a 2 óra bőven jó lenne neki, a lakásban eléggé szőröz, viszont egyáltalán nem agresszív, és első kutyának kiválóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!