Milyen egy fressnapf üzlet?
Eddig mindíg rendeltem játékokat, de szeretném megnézni a Fressnapfot. Közel egy üzletük sincs, ezért kérdem:
Arra számítok, hogy bemegyek, és mindenféle cucc van, nagy választékban, mindenféle gyártótól , stb.
Alphazoo-ban voltam, de nagyon nem tetszett. Kicsi is, eladók sem szimpatikusak, és alig van valami jó holmi.
Főleg játékok érdekelnének, de más is. Érdemes elmenni oda, vagy maradjak inkább online rendelésnél? Valamint, melyik Budapesten a legnagyobb Fressnapf?
Táp nemérdekel egyáltalán, nem adok a kutyának.
Récsei centerben volt esetleg valaki?
A fressnapf szerintem mindenhol ugyanakkora, mert franchise rendszer. Tehát mindenhol ugyanazokat árulják, sem többet sem kevesebbet.
Én sokat jártam mikor cicám volt. De megnéztem a kutyás dolgokat is. Én azt mondanám kevés a játék, inkább a kaja a sok.
A Récseiben sokszor voltam már.
Pazar a választék, játékokban kevésbé, én csincsillának, macskának és kutyának szoktam venni cuccokat.
Csak hát nem a legolcsóbb.
Ha bemész, mert kell X vagy Y termék, és lesz...od az árát, akkor nincs gond, de ha az árakat elkezded nézegetni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!