Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja van a 7 hetes Pitbullo...

Mi baja van a 7 hetes Pitbullomnak?

Figyelt kérdés
Elso reszben. Tulzottan eleven, egyszeruen nem lehet ot kiloni semmivel...harap ugral orokmozgo...probaltam szep szoval, probaltam erelyesen, ugy latom nem hasznal neki semmi. Tudom hogy meg nagyon pici barmihez is. De egyszeruen annyira engedelmetlen kis komisz, hogy mar kezd ki kesziteni....A masik gond hogy hasmenese van kb napi 5-6 szor, ja es kb 10 percenkent pisil. Persze a parkettara, vagy a labtorlore. Van alma de ra se hederit, pedig folyamatosan tanitom. Probalok turelmes lenni, de felmerult bennem hogy normalisak ezek a dolgok??? Vagy pont egy tok dinka kutyat fogtam ki? Vagy ez az egesz csak a vère miatt van? Mivel pitbull
2013. dec. 21. 07:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mit kerestek Montrealban?
2013. dec. 21. 15:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazan kossz a sok le szurast, igy tegyn fel itt valaki kerdest. Valoszinu azert tettem fel mert jot akarok a kutyanak nem pedig roszat. Azert nem szivesen viszem ki -20 ba hogy meg ne fazzon, az az okostojas aki azt irta vigyem ki valoszinu nem gondolt bele hogy ez egy kis kutya olyan mint egy bebi. Multkor le vittem kb 10 percre, remegett mint a nyarfalevel, mikor felhoztam aztan azota hugyal minden percben gondolom felfazott. Nem azert hoztam neki almot mert macskanak nezem, hanem pont azert hogy lennt ne kelljen neki szet fagyni amig ennyire kicsi. Es akkor most megis mit csinaljak vigyem vissza, es mondjam hogy bocs de meg 2-3 re vissza hoztam....vagy mi? Gondolom a tenyeszto nem diszbol adta oda 6 hetesen
2013. dec. 21. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Az a gond,hogy az szaporító volt és azért adta oda,hogy ne neki kelljen etetni és törődni vele.

Ha bebugyolálod akár egy törülközőbe vagy pokrócba,el tudod vinni orvoshoz.Muszáj lenne.

Már csak azért is,mert egy szaporított kutyának ezer féle problémája lehet.

2013. dec. 21. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Új kiskutyánál egyébként is alapvető dolog, hogy akkor is megmutatjuk az állatorvosnak, ha láthatóan semmi baja sincs. Oltás, féreghajtás, rutin vizsgálat biztos ami biztos alapon...
2013. dec. 21. 23:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Mar aznap megkertem az allatorvoshoz az idopontot amikor el hoztam
2013. dec. 21. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:
És? Mikorra adott időpontot? Ha folyamatos hasmenése van akkor nem lehet időpontra várni, hanem soron kívűl vinni kell orvoshoz.
2013. dec. 22. 07:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor elhoztad, pontosan tudtad, hogy a kutyát majd le kell vinni pisilni, ha nem azt akarod hogy a lakásba piszkítson. Azt is tudtad, hogy hideg van kint. Akkor mégis minek hoztad el?! Amúgy szerinted azok a kutyák, akik kint születnek a legzordabb időben, szerinted azok hogy maradnak életben? Egy pitbull amúgy sem szobacirkáló kategória, hogy 10 perc kintléttől feldobja a bakancsot. Ha nagyon fázik, ráadsz egy polár kutyaruhát és probléma megoldva. Itt csak a TE lustaságodról és "lesz_rom" hozzáállásodról van szó, mert különben nem itt keresnéd a kifogásokat, hanem megfogadnád a válaszolók tanácsát. De ha te ilyen profi szakértőnek érzed magad, hogy csak hisztizni tudsz, akkor szagold a kutyád piszkát bent. Erre nem lehet mit mondani. Kaptál válaszokat, leírtuk mit csinálj. Ha nem tetszik, akkor szagold meg takarítsd.
2013. dec. 22. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!