Elrontott térdficam műtétnél a második is ugyanannyiba kerülne?
Mit jelent az "elrontott"?
Ha nem jól dolgozott az orvos, akkor "javítania" kell. De ez igen ritkán fordul elő.
Ebben a helyzetben bizony, az is számít, betartottad-e az orvos utasításait?
Csak az orvosoddal tudod ezt letisztázni először. Mit vállal, mit nem. Ha nem tudtok megegyezni, megteheted, hogy másik orvosnál kérsz vizsgálatot és véleményt a mostani állapotról.
én betartottam amit lehetett.
nem vittem sétálni,nem engedtem hogy a kanapéra ugráljon,minden egyes alkalommal mikor kivittem pisilni,ölbe vittem.
egyedül abban lehet hibát találni,hogy mikor a párommal délelőttösök voltunk,anyósom figyelt a kutyára.
őt meg felesleges számon kérnem,mert ha csinált is valamit,úgyse vallja be...
Múlt héten voltam kontrollon,akkor még nem volt semmi panasza.
ma visszavittem,megmutattam neki.még egyszer műttetni kell,de akkor csak az altatót kell kifizetnem.
külső ficamból csinált egy belsőt.
teljesen megbízható a doki.
azt mondta hogy nagyon meg voltak nyúlva a szalagok,és az történhetett hogy egy picit rövidebbre vette.említette hogy 1-2 mm is nagyon sokat számít.de helyrehozza,teljesen korrekten állt a dolgokhoz!
nem jött azzal hogy ő pedig tökéletes munkát végzett,hanem elismerte hogy hibázott,és pikk-pakk megbeszéltük a folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!