Elkaphatja így a parvot?
Igen. A régen kapott oltás már nem védi a kutyát.
Nem véletlen, hogy évente meg kell ismételni.
Szeretem az ilyen igazságosztókat. Tényleg rohadt felelőtlen vagyok akkor, amikor befogadok egy kutyát, aki nem kellett senkinek, szeretetben nevelem és megadok neki mindent, amire szüksége van.
Tényleg rohadt felelőtlen vagyok akkor, amikor azért nem oltatom be a kutyámat a NEM kötelező, csak javasolt oltással, mert sajnos jártam már úgy korábbi kutyusommal, hogy olyan allergiás reakciója lett az oltóanyagtól, hogy csak azért maradt életben, mert időben visszaértünk vele az állatorvoshoz. (A jelenlegi kutyám is éppen allergiás, ő nem oltásra, hanem úgy tűnik, valamiféle tápanyagra, ha nem muszáj, nem teszem ki egy NEM kötelező oltással járó esetleges kockázatnak.)
És tényleg rohadt felelőtlen vagyok akkor, amikor szeretnék egy egyébként olyan OLTOTT kutyust befogadni, aki szintén nem kell rajtam kívül senkinek, de mielőtt ezt megtenném, igyekszem körültekintően tájékozódni az ügyben.
Köszönöm a rendkívül felelős állattartók és ügyeletes erkölcscsőszök teljesen haszontalan kioktatását.
A valóban hasznos válaszokat viszont valóban köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!