Mennyiért veszed az oltóanyagot ha magad oltod be a kutyákat? (parvo oltás 6hetes kutyáknak)
Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, mert egyik ismerős dokim rokonomnak egy 1000-sér adta oda az oltóanyagot, de gondoltam ha már a páromnak is van egy ismerős dokija rendezzük le vele. Na pofára estem... 3000ft-ot kért darabjáért... Ti mennyiért kapjátok?2009. nov. 25. 14:26
11/13 anonim válasza:
A tenyésztő nem csak az oltásoktól tenyésztő. De biztos, hogy sok esetben nem csak 1 oltással rendelkező, akár törzskönyves kölyköket lehetne kapni tenyésztőtől is, ha a rendszer olyan lenne mint pl. Amerikába. A sarki fűszeresnél lehet vásárolni oltásokat, nem beszélve az internetről, ahol még le is írják, hogy kell beadni és mikor. Egyedül csak a veszettségi kötelező "állami". És talán nálunk sem csak olyan kutyák lennének 95%-ban amelyek max. a veszettség oltást kapték meg. Lehet, hogy szomszéd Józsi bát is rá lehetne venni, hogy évente 800 Ft-ért egy kombináltat akár egy jó ismerős által beadva kapjon a blökije. Mert Ő nem fog 3500 Ft-ot egy kombiért fizetni, persze ha tudja egyáltalán mi az. Szóval az éremnek két oldala van, és nem csak az állatorvosi ..............
12/13 Winner of Royal Hill válasza:
Én 2,5-3évvel ezelőtt 700-800Ft körül rendeltem darabját a vakcinának!Nálunk egy oltás(alomoltásról beszélünk) 3000Ft/kutya. Na most akkor ki lehet számolni, hogy 11 kölyöknél mennyivel kevesebbet kellett kiadnom oltásra így(mert ugye nem minden tenyésztő kőgazdag).
Én féreghajtom a kölyköket 2 hetes koruktól 2hetente, 6 hetesen jön a doki és beadja az első szurit(mert már nem tudok oltóanyagot rendelni).
Nekem az állatorvos ne járkáljon a pár hetes kölykök között amíg nem muszály.Nem szívesen engedek be ilyenkor senkit, még az udvarba sem, csak ha nagyon muszály,ahol a kölykök vannak oda csak lábzsákban lehet bemenni, és senki nem nyúl semmihez.Nálunk ezek a szabályok.
13/13 anonim válasza:
Ha némely állatorvos nem kérne el az 1000 ft-os vakcina beadásáért 4800 ft-ot, akkor ez nem lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!