Hogy kell be tanítani egy huskyt?
Hát egyáltalán nem olyan drága egy husky!!!!!
Ne túlozz!!25000-től kezdődnek az árak.
Egy jó tanács:Apród.hu beírod:husky, és egy csomót kiad!!!
És fajtiszták is szülők megtekinthetők. [link] 20000-ért kiválló kiskutyákat találsz szülők helyszínen!!!!!!!!!
saribogi11, úgy bírom a hozzád hasonlókat, akik ide járnak, aztán ajánlgatják az agyonszaporított, beteges, ki-tudja-ki-fia-borja kölyköket, amikor el van pofázva állandóan, hogy _szaporítótól_NEM_veszünk_kutyát!!! Kíváncsi vagyok, szerinted azoknak a "kiváló" kiskutyáknak láttak a szülei tenyésszemlét, szűrővizsgálatokat, meg ilyen alapvető dolgokat...
Kérdező, szerintem először szerezz mindenképp kutyás tapasztalatot, mielőtt vennétek egy huskyt, mert nagyon nehéz ám megnevelni, a németjuhász semmi hozzá képest. Ismerkedj a fajtával, tapasztalt gazdikkal, járj el kiállításra, kutyás rendezvényekre és tanulj, tapasztalj.
http://www.youtube.com/watch?v=V1fGk19ezj4
Keresd fel ezt az embert, és kérdezd meg tőle, hogy hogy csinálta...én ismerem, de legalább ennyit erőlködjél, ha tájékozódni akarsz.
Nekem fajtatiszta husky-m van!
Én eljárok ele kutyasuliba, futni, és "szán"húzásra is sokszor még így is egy csomó energiája van és felássa a kertet, meg egy csomó trükköt tud. Szerintem felelőtlen dolog úgy husky-t venni hogy nem tudod mivel jár, persze nem ismerlek és nem tudom mire vagy képes, de a husky szökős és ha egy olyat fogsz ki akkor megkeseríti az életed ezekkel a dolgokkal.:)
Így te még ne vegyél husky szépen kérlek! Ha még nincs tapasztalatod, akkor csak többet ártasz mint használsz!
A husky rengeteg törődést, tapasztalatot, foglalkozást igényel és mindemellett nagyon, de nagyon makacs jószág. Nekem volt, imádnivalóak az biztos, de szinte egész nap foglalkoztam vele (megtehettem, nem dolgoztam.
Fajtatiszta Husky NINCS 20.000-ért!!!!! Az szaporítótól van .... és én is ajánlom figyelmedbe a facebook-os linket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!