A másik,hogy miért szeretnéd eladni?Viselkedési vagy más probléma,esetleg meguntad?
2013. dec. 17. 16:57
3/12 anonim válasza:
2 hónapos kutyánál viselkedési probléma ? wtf? :DD bár igaz nála még csak az van , d eez nagyon szépen korrigálható egy ilyen fiatal kutya esetében :)
2013. dec. 17. 17:00
4/12 anonim válasza:
Az én kutyám pl.3 hónaposan ment neki mindennek,ami mozgott.Idegrendszeri probléma.
Az ágyam széléről ugrott a felnőtt boxer torkának őrjöngve.
Mostanra komoly szakemberek segítségével teljesen kezelhető.És imádja azt a boxert,akinek babaként nekiugrott :)
2013. dec. 17. 17:18
5/12 anonim válasza:
17:18. nekem is van egy gyenge idegrendszerű kutyám próbáltam a tükörsulit meg az alfa nevezetűt de nem tudtak segíteni. megtudnád adni azoknak a szakembereknek az elérhetőségüket ? vagy melyik suli ez? köszi szépen!
2013. dec. 17. 17:34
6/12 anonim válasza:
Cerberosék,XVI.kerület.A kutya bónuszként még pánikbeteg is volt,utcára nem lehetett kivinni.Visítva verte magát a földhöz,ahogy kitette a lakásból a lábát.Elengedni olyan másfél éves koráig nem lehetett.Most a pusztán is szabadon sétál,gyönyörűen.Kutyát nem bánt addig,míg meg nem támadják.Sőt még akkor is előbb játékra próbálja fordítani a dolgot,ha nem megy,visszatámad.Rehabilitáció-szocializáció foglalkozásra jártunk,járnánk most is,de majdnem 100 kilométerre költöztünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!