MIlyen kutya ez?
Figyelt kérdés
tudnátok segiteni hogy milyen kutya ez?az utcánkban lett ilyen kutyája egy embernek de nem akarom tole megkérdezni mert rosszban vagyunk...nem valami jol látni mert a Keritésen keresztul fényképeztem..de nagyon teccik... [link] 2013. dec. 17. 11:31
1/16 anonim válasza:
Szerintem egy kis cane corso kölyök. Aranyos nagyon :)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi igen gondoltunk rá mi is:) vagy hogy Amstaff:)de sztem is lehet cane corso...
2013. dec. 17. 11:34
3/16 anonim válasza:
Az amstaffnak nincs ilyen vastag csontozata, látszik rajta, hogy nem 30 kg-os kutya lesz belőle. :)
5/16 A kérdező kommentje:
hát ha már ennyien mondjátok akkor elhiszem:)) oolyan aranyosan jáccik kint amugy nagyon teccik:)
2013. dec. 17. 11:58
7/16 A kérdező kommentje:
nalátod az biztos hogy nincs benne:)láttam már sharpei keverékeket és ebbe tutinincs....
2013. dec. 17. 13:01
8/16 Firestorm válasza:
9/16 A kérdező kommentje:
Igen biztosan fajtiszta nem olyan aki keveréket venne annyira ismerem..:) vennék én is ilyet drága lehet?és milyen táppal kéne etetni??neki ilyen lilás rózsaszines zsákban van mert láttam az ablakbol ahogy ki szokja mérni ....
2013. dec. 17. 13:19
10/16 Firestorm válasza:
Drágának drága.Csak törzskönyveset szabad venni és azok pedig 80 ezertől indulnak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!