Miért jó a Máv-nak, ha nem vihetem fel IC-re a kutyámat, emiatt a közel hét órás, két átszállásos útból 9 és fél órás! és 3-4 átszállásos út lett?
22# köszönöm, hogy te is utánanéztél, de sajnos nem jeleníti meg az oldalt.
Akiteki: most elgondolkodtattál, hogy buszozzunk, de nem lesz rossz a kutyának, ha 3-4 órán keresztül feküdnie kell egy szűk helyen, főleg, ha tele lesz a busz? Mert a vonatot azért választottam, mert ott van lehetősége felállni, kinyújtóztatnia a végtagjait, stb. És az átszállásoknál mozgunk is egy kicsit, van ideje pisilne pl. Ha csak egy-két órás útról lenne szó, én is a buszt választanám, de így soknak tűnik. Vagy te is ilyen hosszú útra vitted őket, és így sem volt gond?
És még egy plusz kérdés: Mit gondoltok az enyhe nyugtatókról, amit a hosszabb utazásokra ajánlanak? Mert vettem pár darabot, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán van rá szüksége. A kiképzőnk azt mondta, hogy vegyek a saját megnyugtatásomra, hogy ha mégis történne valami, kéznél legyen, de ne adjam be, ha szerintem nem kell. Így is akarom csinálni, tényleg nagyon nyugodt, a semmiért pedig nem akarom beadni neki, de azért a biztonság kedvéért ott lesz a táskámban. Használtatok már ilyen nyugtatókat? Segített?
Ne lihegd túl. Az utazás csak utazás. Ne adj neki semmit. Ha leszedálod, csak elősegíted, hogy legközelebb totál stresszes legyen. A kutyák a leghülyébb pózokban is képesek aludni, nem kell nyújtózkodniuk hozzá, hogy kényelmesen feküdjenek.
Azért ajánlottam a buszt, mert van tapasztalatunk benne, hogy a dél-dunántúli vonatok a pálya állapota miatt nagyon sokszor 3-4 órát is nyílt pályán vesztegelnek. Lehet, hogy a 8 órás utazásból 12 lesz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!