Hogyan lehetne kezdeményezni a pitbull törvény újra bevezetését?
megerdemelnel, 1 orat a 2 kutyammal a kennelbe, elmondom, azonkivul h korbeugralna, semmi nem lenne.
de csak osszad itt, majd beirjuk stafinak, okostojas.
Nem csak a pitbullokkal van gond. A szomszéd utcában, egy relatíve forgalmas út mellett egy kutya rendszeresen rátámad a gyalogosokra meg biciklisekre. Ugyan harapni ténylegesen (még) senkit nem harapott meg, de a forgalomra nézve veszélyes. Elég szűk utca, ráadásul egyik oldalról autók parkolnak, most ha egy biciklisre rátámad, aki ijedtében odébbrántja a kormányt, szerencsétlen esetben a szembe jövő autó alatt köthet ki.
Nekem volt "szerencsém" már szabadjára engedett kutya miatt balesetezni.
Egyébként tudtommal van rá törvény, hogy kutyát csak zárt területen belül lehet tartani. Csak midnenki tojik erre a törvényre...
De sötét vagy barátom... Attól még, mert leírod négyezerszer, hogy pitbull, nem lesznek félelmetesebbek.
Sőt, az összes ilyen "harci" kutya ezerszer barátságosabb és emberszeretőbb, mint a sok pincsi, tacskó, és kiemelném a spánielt, ami az egyik leggenyóbb fajta.
A gazdákat/kutyatartókat kell kötelezni zárt kutyatartásra, nem ördögnek kikiáltani a piteket.
Buta vagy és antiszociális!
Hogy miért? Hát nem azért, mert általánosítasz és a pitbullok ellen vagy nem a csavargó kutyák ellen. Nem azért, mert nem fogod fel, hogy egy kutya sem kerget egy gyereket, ha el akarja kapni, hanem elkapja, legyen az akárki ezen a kerek földön. Mégcsak azért sem, mert nem tudod megnézni a google keresőjében, hogy hogyan lehet egy törvényt hivatalosan megszavaztatni..
HANEM AZÉRT, MERT NEM JELENTED A HATÓSÁGOKNAK A TÉNYT, HOGY EGY KUTYA VESZÉLYEZTETI A KÖZTERÜLETEN TARTÓZKODÓ EMBEREKET!!! Ezzel sima köztörvényes bűnt követsz el és kavarod itt a .... ahelyett, hogy megtennéd az ÁLLAMPOLGÁRI KÖTELESSÉGED és segítenéd a közvetlen környezetedet azzal, hogy odafigyelsz a közbiztonságra ily módon is.
Én eddig egy olyan pitbullt láttam, akit kerülök, az sem agresszív, csak mindenkit hágna, és a gazdáját nem érdekli. A többi barátságos, játékos kutya volt. Észrevételem szerint nagyobb arányban játékosak, és nyitottak , mint a többi fajta.
Nekem épp ellenkezőleg, azokkal a gyerekekkel van bajom, akik rohangálnak a kutyák elől, direkt trappolva, feltűnősködve, hangoskodva csinálják a műsort, aztán óbégatnak ha utánuk ered egy egy kutya, aki azt hiszi, ez játék lenne. :S
Ja, amúgy én is ezen derültem magamban, hogy ha egy kutya el akar kapni egy gyereket, ami elég valószínűtlen, akkor nincs kergetőzés, hanem másodperc törtrésze alatt elkapja. :D
Előttem írta ezt valaki ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!