Ti milyen időközönként és hogyan tartjátok tisztán a lakásban tartott kutya dolgait?
Kezdő háziasszony vagyok, szüleimnél soha nem volt kutyánk. Így felmerült bennem pár higiéniai kérdés, lakásban tartott kutyával kapcsolatban:
A kutya helyét milyen időközönként mossátok és tisztítjátok? Mosógépbe teszitek? Hány fokon, sima vagy fertőtlenítős mosószerrel? Utána csináltok valamilyen tisztító mosást?
A kutya plüss játékait is szabad mosószerrel mosni?
A tálakból a műanyag, a fém vagy a kerámia a jobb? Hogy tisztítjátok őket - mosogatógépben, vagy kézzel elmossátok a többi cuccal, vagy teljesen külön, külön szivaccsal?
Ha valamilyen szövetre rápisil vagy rákakil (kölyök baleset, vagy felnőtt hasmenés), azt hogyan kezelitek?
Köszönöm mégegyszer, megnyugodtam, mert kb úgy csináltam eddig is, mint ti. :)
Egyedül a hasmenéssel nem tudtam mit kezdeni: egyszer benyalt egy vírust, és nem bírta egyáltalán tartani, és az egyik takarójára ment a hígfosás. Mivel szakadt is volt, ronda is volt, inkább kidobtam, de ha valami olyasmire megy, amit azért nem szívesen dobnék ki, azt be merjem tenni a mosógépbe? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!