Hogyan vághatnám le házilag a kutyusom körmét?
Hol lehet kapni erre alkalmas eszközt?
Próbáltam neki levágni mert rettentő hosszú és félek, hogy beszakad de nem engedi! Van olyan szerkentyűm amivel a pedikűrösök dolgoznak.
kutyás boltban van nekik való csipesz, én sima körömcsipesszel szoktam, persze nem mind1 milyen fajta a kutyád.
Nem engedi egyik sem, így a férjem szokta lefogni 1 pléddel a fején, mert harap.
Arra nagyon figyelj, hogy az elevenbe ne vágj bele. Ha nem vagy biztos magadban, akkor azt a 3-500 ft-ot inkább fizesd ki 1 kutyakozmetikusnak.
Én is csak azért vágom házilag, mert a környékünkön nincs, legközelebbi 80 km.
mi azzal vágjuk, ami így lábra van, és olyan mint egy kis harapófogó :D
nagy kutyánk van, németjuhász, nagy vastagok a körmei. vigyázz h nevágd túl kicsire, azt a részt vágd le, ami már befele görbül csak.
Nagyon szépen köszönöm mindegyikőtök válaszát!
A kutyám kistestű keverék, és nem sajnálom a kozmetikusra a pénzt csak most nem tellik rá viszont nagyon hosszú a körme.
Olyan eleven, hogy nem sikerül, jó ötlet ez a plédes dolog majd kipróbálom én is.
Nem haragudott rátok utána? ?? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!