Hogy szoktassam le a kutyát arról, hogy a házából kiszedjen mindent maga alól?
Figyelt kérdés
Jön a tél és félek, de a lábtörlőt már széttépte maga alól, most egy régi meleg kabátot tettem alá, de azt is kihúzza, és arra fekszik rá kint a fűbe és ott reszket.
Tacskó-foxi keverék a kutyus. Márciusba lesz 1 éves.
2013. dec. 13. 19:08
1/5 anonim válasza:
Szalmát tegyél a házába. A ruha vizes lesz, sáros és megfázik a kutya. A szalma viszont kiválóan hőszigetel, bele tud jól vackolni a kutya. Valamelyik szomszédnál (gondolom falun laksz) biztos van egy kevéske, amit elkérhetsz.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak napközben vannak kin éjjel ben alszanak, de mi is szalmával almozunk a kutyaházban. Az első pillanattól imádnak benne aludni:-)
3/5 A kérdező kommentje:
csak félek a szalmától, mert azt széthúzza az udvaron akkor mindenhol az lesz :)
amúgy kisvárosba lakok, és nem sok helyen van szalma.
Köszönöm a válaszotokat! :)
2013. dec. 14. 23:12
4/5 homo ludensz válasza:
Egy tipp mely nekem bevált.Csináltunk egy küszöböt a vett kutyaháznak ami lehet olyan magas hogy a kutyus átugorja ki és bemenéskor. Hungarocell van alatta és az egy huzattal be van vonva mint a paplan. A ház az utca felé néz hogy kilásson a kutyus de télire átlátszó PVC csíkokat rögzítek az elejére és annyit hajt fel vagy el hogy a feje kiférjen és kilásson. A mi egyik kutyánk mudi, ősi magyar fajta. Zsuzsinak hívják.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de neki nem egyenes,fentebb van 10-15 cmrel a földtől,ha csinálok nem tud bemenni.
2014. jan. 5. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!