Normális, hogy egy kerti kutya, ilyen időben hullatja a bundáját?
Egy csúnya betegségen vagyunk túl. Már kezd kilábalni belőle, a múltheti vérvétel eredménye nagyon jó lett. Fut, jön, megy, ugat, játszik, szóval jól érzi magát.
Szeptemberben ultrahang miatt le kellett borotválni a pocakját, de most már ott is szépen visszanőtt a szőr. Rendszeresen kap máriatövist, b-vitamint, és Trovet májas táppal etetjük.
Ezek ellenére elkezdte hullajtani a bundáját, és mivel kinti kutya, félek, meg ne fázzon.
Több ismerősöm kutyája is vedlik, független attól, hogy kinti v. benti-e.
Argos kutyám kb. október közepétől alszik bent éjszakánként, nappal még jórészt kint van. Ennek ellenére eszméletlen szőröket söprök össze a lakásban naponta többször :D Baromira vedlik...tegnapelőtt megfurminátoroztam, sztem ma és még jövő héten 2-szer szintén benne lesz a programban :D
Megfigyelésem szerint igen. Ugyan most nincs kutyánk, így a vedlés pontos idejét nem tudom. De amíg élt a kutyánk, ő is minden évben télen is vedlett, én is mindig furcsálltam, hogy a legnagyobb hidegben teszi ezt...
Ő félig benti, félig kerti kutya volt.
Úgy tudom, a benti kutyák egész évben vedlenek, mert nincsenek kitéve a környezeti változásoknak.
Az enyém 9 éves, és nem rémlik, hogy korábban lett volna ilyen.
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Az új tápot szeptember óta kapja. Múlthéten mikor mentünk vissza dokihoz, ő is mondta, hogy valószínűleg azért, mert most kezd erősödni, és ez hatással van a bundájára is. Csak kicsit ijesztő, mikor kisebb csomókat szedek le róla... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!