Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó kutyaiskola Budapesten...

Jó kutyaiskola Budapesten (nem horribilis áron)?

Figyelt kérdés
A tesómnak szeretnék Karácsonyra egy alapfokú tanfolyamot kifizetni. Nincs óriási gond a kutyájával, csak egy kicsit el van kapatva, meg arcoskodik a futtatóban. Tudtok olyan sulit ajánlani Pesten, ami könnyen megközelíthető a XIII. ker. Lehel tértől, normális az oktatás, van a tanfolyam végén vizsga és nem kerül 40-50 ezerbe?
2013. dec. 12. 13:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Tudod mennyibe kerül egy agility akadály csiszolás/festés? 300k.

És akkor még fusd végig mondjuk az ÖV eszközök árait:

[link]

És számold azt is, hogy olyan jellegű befektetés, ami a heti 7 napból 5-ben gyakorlatilag nullát hoz. Plusz a tanfolyamoknak feladata, hogy valamennyire eltartsák a klubot, mert ott viszont már nagyon alacsony az ár, hiszen az muszáj, hogy elérhető legyen, mert ott van az igazi szakmai fejlődés, onnan jönnek az újítások a módszerbe.

2013. dec. 12. 21:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Itt van, amiről beszéltem. Én ezek után biztos nem bíznék bennük... [link] Ennyi erővel a 63 éves Mari néni is betévedhet, hogy ő márpedig kutyakiképző lesz, és tadamm. Fél év kőkemény tapasztalattal a háta mögött már oktathat is az Alfa iskolákban...
2013. dec. 12. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
Tényleg évek óta matekozom ezen, de én sehogy sem találom azt a módot, amiből össze lehetne rakni úgy egy sulit, hogy meg is éljek belőle. Az oktatóknak is mindig van civil melója, amellett vannak egész hétvégén a sulikon.
2013. dec. 12. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Én sem mondom, hogy meg lehetne belőle élni, viszont igen szép kereseti kiegészítést biztosíthat a jólmenő sulikban való kiképzés.

Csak heti pár óra munkával, ami az én szívemnek inkább szórakozás lenne, mint munka.

2013. dec. 12. 21:56
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen, láttam... Eszméletlen. Ehhez képest a tanfolyamokról semmit nem írnak. Nem szeretném olyan suliba küldeni, ahol a szakmailag ennyire gyengék. Tud esetleg valaki ajánlani másik iskolát?
2013. dec. 12. 22:41
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

Az alfa az egy évekkel ezelőtti tükör módszer. Valamikor jópár éve kiváltak, azóta a tovább képzéseken, szakmai programokon nem vesznek részt, a tanfolyami tematikát nem újították meg. Az alfa kb. az, amit 5 éve kaptál egy tükör iskolában, ugyanez a Pomázi Z-kutyaiskola.

Amúgy szerintem ha nincs komolyabb klikkeres ambíció, vagy bármilyen sport terv, meg extra nagy gáz sincs a kutyával, akkor teljesen jók lehetnek, de nem tűnnek annyival olcsóbbnak, hogy megérje megvenni "az igazi" helyett.

2013. dec. 12. 22:49
 17/25 anonim ***** válasza:

Egyébként én még sosem találkoztam senkivel itt Budapesten, aki kutyasuliba járt a kutyájával és tényleg olyan szuper, mintaviselkedést tudtak volna felmutatni.

Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem bír maga megküzdeni a nyilvánvalóan maga generált hibával és ekkor jön a suli. Kifizeti az egészet de túl nagy eredménye nincs. Tudom, ez elég negatív hozzáállásnak tűnik.

Én büszke vagyok arra, hogy habár nem tökéletes még a nevelésem, a kutyám viselkedése, de amit elértünk, azt külső segítség nélkül értük el, és még csak nem is kellett érte ennyit fizetni. :)

1-2 dolgon kell még finomítani, mondjuk azon, hogy ne ugassa meg azt, aki az ajtónk előtt dübörög (ami sajnos naponta vagy 20x megesik), valamint azon, hogy ha sajna nekimegy egy másik kutya, akkor a hozzám jöjjön oda. Ő maga nem támad rá másikra, de ha nekimennek, akkor megvédené magát, ami viszont már verekedés. Nekünk spec ennyi gondunk van, de én ezek megoldására nem szeretnék ennyit fizetni.

Bocs az offért, és nem lebeszélni akarok senkit a suliról!

2013. dec. 12. 23:48
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát biztos nem kerül 300k-ba egy agility akadály csiszolás-festés (lakkozás) (vagy hülye az, aki kifizeti). Én lecsiszolok és lefestek bármit, pedig nem vagyok egy fűde barkácsolós nőszemély. Azt pedig kétlem, hogy standard lenne az akadályokra, hogy csak az a jó és használható, amit 300k-ért csiszoltak és festettek le (vagy ha igen, akkor már tényleg el van veszve minden remény az emberiség számára).
2013. dec. 12. 23:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Ill. akkor elégetem a készülő szakdogámat és elszáguldok akadály-csiszoló-szakmesterasszonynak. xD
2013. dec. 12. 23:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Az Alfánál most akció van, 40 ezer a 10 hetes alap+közép, tehát jóval olcsóbb. Valaki meg tudná mondani, hogy milyen ott, milyenek a kiképzők, miket tanítanak?
2013. dec. 13. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!