Mennyi belsőséget adhatok neki? Kölyök.
18 hetes kölyök kutyám van, és a kérdésem az lenne, hogy mennyi belsőséget adhatok neki? Ma vettem fél kg májat, ezt mennyi ideig adjam neki? Most 11 kg az eb, nagytestű lesz. Reszelt répa és rizs menne a máj mellé.
Tudnátok ajánlani még pár "fogást"?
De nyers etetést szeretnél vele, vagy hogyan?
Ez esetben ha csak belsőséget kap, az nem elég.
Tegyél mellé csontos húst, nyesedékkel, és úgy jó lesz. Ez esetben a rizs elhagyható, a zöldségek darálva, turmixolva adhatóak.
Én is kölyökkorától etetem nyerssel az enyémet, tápokkal csak gondunk volt. Most 8 hónapos, nagyon egészséges, nagyon szép kutya lett. Első telünk ez, rendszeresen vagyunk kinn, még egy kis megfázás sem volt, semmi.
Hogy mennyit: elvileg a súlyának 2-4%a legyen a kaja mennyisége. Én inkább a 4% felé hajlottam, mivel fejlődött. Belsőséget heti 2-3x adok neki, de nem túl sokat... ő 20 most, de egy fél kilós máj több mint két hét alatt fogy el nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!