Elso elengedes?! Ti, hogy csinaltatok?
Artúrt egy hétfői napon, 9 hónaposan adta le öreg gazdája a gyepire-menhelyre, mi csütörtökön hoztuk ki...kb. 2.-3. napra lett meg a neve: Argos :P
Csütörtök délután hazaértünk, megcsináltuk a helyét, majd indultunk egy nagy sétára barátnőmmel és német jucijával. Argos flexin volt, alig ment el pár méterre, tartott még a forgalomtól és kicsit más kutyáktól is.
Másnap délelőtt szintén flexin sétáltunk ketten a két kutyával, azonban délután már csatlakoztak hozzánk mások is...mivel Argi bennem és a falkában kereste a biztonságot, ezért hazafele már elengedtem a pórázról :)
Szombat délelőtt még csak az ismerős kutyákkal engedtem el, délután azonban már akkor is, mikor ketten voltunk a parton :)
Kb. 1-2 hét után kezdett nyílni a csipája, hogy nem jött hívásra...kaja még nem érdekelte...de pikk-pakk fejlődött, napról-napra :)
Most a szomszéd német juhászával foglalkozom...kb. 3-4. séta alkalmával 3 méteres pórázt maga után húzva elengedtem...aztán újabb 2 alkalom után le is csatoltam róla. Mindez 3-4 kutya között! A falka összetartó ereje szuper, érdemes kihasználni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!