Láncon van a kutyánk és sajnálom?
Ne idegesíts már fel, mondtam, hogy ne írj kifogást!
Basszus, mi tiltja, hogy kiskorúkén oda menj, simogasd, megbarátkozz vele és néha rátedd egy nyamvadt kötélre és legalább az udvarban lefuttasd egy kicsit? Miért olyan nehéz ez? Megharagszik rád anyukád, mert játszol a kutyával?
Nekünk is így volt tartva a kutyánk amíg gyerek voltam és anyuék döntöttek ilyesmiben. Sajnos ő már elpusztult de a mostani kutyusról már mi gondoskodunk a tesómmal és őt haza se hoztuk amíg nem volt megfelelő kerítésünk és szabadon lehet az udvarban meg sétálni is elhordom. Szerintem nem kéne a kérdezőnek neki esni mert ő még gyerek és már látja, hogy az a szegény állat rosszul van így tartva, felnőttkorában tuti jó gazdi lesz majd!
Kérdező te meg próbálj összebarátkozni a kutyával, tölts vele sok időt, és ha ez megvan az udvarban elkezdhetsz sétálni tanulni vele. Ha ott már jól megy elviheted otthonról is.
Kitartás :)
Szomorú kiskorú,de angolul tud "káromkodni" ,igaz nem helyesen,de igyekszik...jobban mint a kutyás ügyben. Engedd el,had rohanjon világgá! Bárhol máshol jobb helye lesz. Szabad lesz!
Ti meg soha többé ne tartsatok állatot!
Ennek a szerencsétlen kutyának még az altatás is jobb lenne,ez nem élet neki.
Mi az,hogy 10 éve megvan és nem ismered?A sajnálkozásodtól nem lesz jobb neki.A baromi nagy sajnálatból nem telt egy futóláncra?Olcsóbb,mint a kerítés és több mozgástere van az állatnak.Ha ennyire nincs pénzetek,hogy kerítésre sem telik 10 éve,ki a rák akarna lopni tőletek?Mit?
Az senkit sem érdekel,hogy nem vagy 18 éves.Semmilyen törvény nem írja elő,hogy akkor nem viheted ki a kutyát sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!