Ha eltunt a kiskutyam chip alapjan az allatorvos megtudja keresni?
Reggel eltunt, delutan tudnek bemenni az allatorvoshoz
Megtudja talalni? Fontos lenni nagyon :(
Nem tudja!
Ez úgy működik, ha valaki megtalálja a kutyusod, beviszi egy állatorvoshoz/menhelyre, ott leolvassák, van-e chipje. Ha van és regisztrálva van, megnézik a rendszerben az adataid és fel tudnak hívni, h itt a kutyus, mehetsz érte!
Ellenben ellenőrizd, hogy regisztrálta-e az állatorvos a rendszerben a chipet, különben chip ide vagy oda, nem fognak megtalálni téged!
www.petvetdata.hu
Bevan regisztralva megneztem
de igazabol nem nagyon latom ertelmet a chipnek, szerintem elobb utik agyon az utcan mint hogy barmelyik ember bevigye az allatorvoshoz :(
mivel 3ig suliban vagyok es lesz fel 5mire hazaerek igy nem hiszem hogy a kornyeken lesz meg, hisz reggel tunt el
de termeszetesen elmegyek keresni en is, ahogy a csaladom is tette ..de nem talaltak, hiaba kiabaltak..hiaba jartak vegig az utcakat.
egyedul lett kirngedve az udvarra, en kiszoktam vele menni ameg elvegzi a dolgat
de anyukam kiengedi es 5perc mulva ranez ...mar megtortent h azt vettuk eszre h az utcan jarkal ..behoztuk leszidtuk ...aztan nem ment ki tobbet ..de ma megis megszokott :/
allatorvosnal bekell jelenteni az eltuneset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!