szerintem fajtatiszta, EMBEREEEK komcsi az egyik igy a másik úgy.Tök mind1 mit ír ki a kérdező ugyis kötekedni fogtok....
Ha CC-tacsi vagy akármi más 2 különböző kutya párosodik, az nem így fog kinézni!!!!!Láttam én már rentgeteg corso keveréket, ami fajtatisztának volt meghirdetve, fényképen SIMÁN észrevenni, nem beszélve, ha az alomból 1-2 kölyök teljesen a másik fajtára hasonlít!!Megint különbség van szaporító és szaporító között...A legjobb tenyésztőknél is előfordul a hibás kutya, amit talán olcsóbban ad, de már eleve tudod h nem egészséges, mégis többet fizetsz érte mint 1 ilyen kutyáért.Ha a betegségeket találgatjuk, ennyi erővel tenyésztőtől azért nem veszel kutyát, mert mivan ha ellopják elüti az autó, kimérgezi a szomszéd, sorolhatnám.Elárulom, hogy a fajtamentőknél ugyanolyan szaporított vagy még betegebb, felnőtt kutyák vannak, amit hazavisz a családba (kisgyerekhez), főleg első kutyának, aminek szobatisztának kéne lennie!!Ja és fajtamentőknél még tökéletes kutyát nem találtam, akár küllemre akár egészségre, szal h minden passzoljon, amiért felmennék pestre és kifizetném a költségeit... :)
Én nem mondanám azt hogy keverék a kutya!!! Ilyet egy képről kijelenteni azért nagy bátorság....:S
Egy nagyon szép kutyáról van szó!!!
Nekem is kedvencem a Cane Corso! Viszont ha valóban szaporítótól vetted s ezt tudtad is, akkor nem volt nagyon jó ötlet elhozni....:/
De sokan nincsenek tisztában a szaporító és tenyésztő fogalmával....nem szabad egy kalap alá venni!!!
A Cane Corso több betegségre is hajlamos, többek között a szem problémák jönnek elő....
Kisebb orvosi problémák pedig bármilyen kutyánál előjöhetnek, ezekkel mindig számolunk ha kedvencünket komolyan szeretjük!!!!
Leld örömöd kutyusodban s jó egészséget kívánok nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!