Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tizenöt éves, pesti srácnak...

Tizenöt éves, pesti srácnak milyen benti kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok.A miénk 6 éves.Úgy jellemezném,hogy alkalmazkodik.Ha órákon át kell rohangálni annak örül.Ha napokig ki se dugjuk az orrunkat az ágyból,rossz idő,gazdibetegség miatt akkor azzal sincs semmi baja.Magától lett szobatiszta.Csak a szabadba hajlandó piszkítani kicsi kora óta.Ismerek hiperaktív foxikat is,de az általában az udvarra kirakott maganevelő fajta.Lakásba mintakutya.
2013. dec. 9. 20:56
 12/14 vakondka válasza:

Nekem francia bulldogom van, azt ajánlom neked is :)

Igazi benti kutya, nagyon szeret lustálkodni, de persze nem maradhat el a kötelező labdázás is.

Nagyon kis ragaszkodó, bujós kutyus :)

2013. dec. 10. 18:31
 13/14 anonim válasza:

Hát szerintem sem a legjobb választás egy terrier egy 15 éves srácnak. Én is azt javasolnám, hogy menjen el egy menhelyre :) Rengeteg kölyök kutyus van mind szebbnél-szebbek :) Egyszerűen csak hagyd, hogy kiválasszon az egyik kis tünemény :) És a felnőtt kutyikat is nyugodtan meg lehet nézni :)

Nekem Jack Russelem van igazi kis energiabomba :D Még 1 hét és végre le lehet vinni :D Már alig várom:D:D:D

2013. dec. 14. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Igazad van utolsó,egy keveréknél nagyon fogja tudni milyen lesz.Ami a legjobb lenne,egy tipikus családi kutya.Egy 15 éves fiú szerintem már bármilyen kutyát választhat.Hozzáállás kérdése.Nekem 13 éves korom óta,német juhászaim,dogom,boxerem volt.Úgy hogy egyedül sétáltattam,suliba jártam velük,mindent én csináltam.Jah,és nő vagyok.
2013. dec. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!