A kutyám remeg, zavaros tekintete van, és morog mikor felé nyúlok, vagy fel akarom venni. Nem reagál azokra a dolgokra, amitől jó kedve van, kajára sem, egyébként ugat, futkos körbe, örömében pisil, de tegnap estétől ez van, mit lehet csinálni?
Vidd el egy alapos kivizsgálásra. Bármi baja lehet, ahogy előttem írták akár epilepszia is.
A párzásra pedig semmi szüksége, csak nem valami többszörös díjnyertes tenyészkan. (bár úgy tudom ennyi idősen már őket sem tenyésztik)
Úristen, pároztatni? Eleve ideggyenge a kutyád, de hát te ezzel sem vagy tisztában... Nem kell kiskutyákat csinálni csak azért mert aranyosak és mert találtál a szép kutyád mellé egy másik szépet. Komoly szűrések és eredmények amik kellenek, nem csak úgy összeengedni az egyik barátod kutyájával. Valószínűleg épp az az oka a kutyád egyes problémáinak, hogy ő is szaporítás eredménye. Most te még problémásabb kutyákat készülsz összehozni újra. És kérlek ne mondd, hogy az előzőek is egészségesek, mert semmit sem tudsz a kutyákról, még a sajátodról sem. És nem kell a nem ismersz szöveggel sem jönni, mert a kérdésedből tisztán lejött a hozzáértés hiánya.
Hova a francba teszik manapság az emberek az eszüket, mondja már meg nekem valaki?!
Ki szokták a bűzmirigyét tisztítani?
Az én kutyámnak először 3 éves korában volt ugyanilyen problémája, nem akart játszani, morgott, remegett, bár ő a farkát is túl sokat kergette akkor.
Az orvos kitisztította a bűzmirigyét, mely iszonyúan tele volt. Utána egy órán belül, nem volt a kutyusunknak semmi baja. Azóta a kozmetikus rendszeresen kezeli a mirigyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!