Akik "elveszik" mások kutyáit, azok miért nem fogadnak örökbe?
Én egy spánielt találtam októberben,de nagyon szépen kozmetikázott volt és foresto nyakörv volt a nyakában (8ezer ft az a nyakörv) így gondoltam,hogy van gazdája.Viszont nem volt rajta biléta,sem a nyakörvén telefonszám,a városunkban pedig nincs állatorvos,csak házhoz kijövős,aki 2000 ft-ot kér,még akkor is,ha chipp leolvasásért hívom.
Volt itthon kutyatál,póráz is és egyéb felszerelés,mivel régóta foglalkozom kutyákkal.
Hazahoztam és elkezdtem hirdetni neten,és körbekérdeztem a szomszédokat.
Meglett a gazdija másnap :)
Egyébként vannak,akik direkt lopják a kutyákat,amelyik egy kicsit is hasonlít valamilyen fajtatiszta kutyára...Pénzt látnak benne.Gondolom a ti esetetekben is fajtatiszta kutyának látszott,így úgy gondolták,ingyen kaphatnak fajtatiszta kutyát...
Hát elítélem én is,de sok mindent nem tudsz ellene tenni.Vigyázni kell a kutyára,chippet rakni bele és a nyakörvére is ráírni legalább egy telefonszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!