Miért rohannak örömükben a kutyák olyan eszetlenül?
Mikor kint játszok a kutyusommal, és nagyon belejön a játékba, fogja magát, sprintel néhány kört, majd visszajön, felkapja a labdáját és sprintel tovább. :)
Ezt miért csinálja?
Az enyém dettó. Behúzza maga alá a fenekét, és mint ha puskából lőtték volna ki, szalad, mint egy őrült :)
Szerintem amúgy valami olyasmi lehet a háttérben, hogy ahogy meglát, és megörül, hogy ott vagy, vagy ha játék közben jön rá, lehet, hogy megugrik az adrenalin szintje,(vagy bármilyen más hormon, most csak ez jutott eszembe) és ezáltal kitör belőle az állat. Bár lehet, hogy egy jó nagy hülyeséget írtam most, nem tudom, ez csak saját elmélkedés, sehol nem olvastam ezelőtt ilyenről..
Amúgy, nálam is van olyan, hogy ha valaminek nagyon örülök, akkor érzem, hogy dobban egy nagyot a szívem, és és a mellkasom is mintha lüktetne, és olyankor én is képes lennék egy örömkör lefutására. Lehet, hogy náluk is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!