Tegnap kaptam meg 2 hónapos német boxer kutyámat, a tenyésztőtől kaptam kb 1 kg Friskis Junior tápot. Mennyit ehet 1 étkezéskor és napi hány alkalommal?
Még az is érdekelne hogy miért remeg. Környezet változás miatt? Kb 15 fokos helyiségben van tartva.
Etetés: 1 maréknyi vagy 2????? esetleg 2 csészényi???
kan a kutyus , szoba tisztaságra úgy próbáljuk ha be piszkít a házba akkor fel takarítjuk a vég termékét és oda hívjuk, etetés ivás után fél-1 órával kimegyünk vele.
de ha van jobb módszeretek azt szívessen meg fogadom és köszönöm.
Ismerősöm több mint 40 éve tenyészt boxert,aranykoszorús mestertenyésztő,sok győztes kutyát felnevelt.
Eleve úgy ad ki kölköt,hogy törzskönyvvel,fullra oltva,féreghajtva,szerződéssel.
Ismeri a vérvonalakat és tudja,melyikre mi a jellemző,akár betegségek is.
A boxer a dp-n kívül hajlamos szívproblémákra,epilepsziára,veseproblémákra,bőrproblémákra.
Még a tenyésztőnél is előfordulhat,de szaporítónál százszor inkább.Attól,hogy ismerőstől vettél és jó körülmények között tartja a kutyáit,még szaporító.Mivel biztos hogy nem kaptál garanciát tartalmazó szerződést,mit csinálsz,ha olyan öröklött problémája van,amire akár százezres nagyságrendű összeget költhetsz?Annyiból vehettél volna normális helyről is kutyát.
Vagy ha a 2 éves kutyádat majd le kell altatni veseelégtelenség miatt?Ilyen boxert is ismertem,szintén "jó helyről"volt szaporítótól.
Pro Plan is tele van gabonával,csak a reklámja jó.Amit a Nestlé gyárt tápot,azzal alapból bizalmatlan lehetsz.
Fentebb írták a Brit tápokat,olcsóbbak és jobbak.Megrendelheted pl.itt,én innen szoktam.5 ezer ft felett ingyenes a kiszállítás az egész országba:
Egyébként a tenyésztő ismerősöm is évekig a Pro Plant etette,de a végén mindegyik kutyája allergiás lett.Lehet hogy az összetételén változtattak valamit.
Tápot váltott és egyik kutyájának sincs azóta baja.
Sajnos a környéken ahol élek nem találtam brits tápot , netről pedig nem szeretnék rendelni , sajnos volt pár rossz tapasztalatom internetes rendeléssel kapcsolatban...
viszont royal canin-t találtam 1580/kg , de valamiért pro plant ajánlották és dicsérték tápszer boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!