Vallaljak kiskutyat ilyen korulmenyek kozott?
Én nem vállalnám.
- Egyetemista vagy, ami azt jelenti, hogy alig lenne rá időd a vizsga és az egyéb tanulni való időszakokban.
- Sétáltatni kell, ha van kert, ha nincs, arra meg nem hiszem, hogy lenne időd.
- A lakótársak: bármit csinálhatnak a kutyával és úgy hogy a kutya nincs ellenőrzés alatt 4 óráig naponta az idő alatt bármit tehetnek az ebbel.
- Miből tartanád el?
Nagyon sok olyan gazdi van, aki egyedül él, kutyával. Nyilván vagy dolgoznak, vagy tanulnak. Semmi probléma nincs ezzel, hacsak nem extrém sokat vagy bent az egyetemen. Felnőtt kutya 8 órát már kibír - ha azt kérdezted volna, hogy vállalhatsz-e így kölyköt, akkor azt mondanám hogy nem, de így hogy már félig-meddig felnőtt (inkább kamasz) a kutyus, így szerintem megoldható.
Viszont akkor azt vállalod, hogy egyetem után, hulla fáradtan is az első dolgod lesz levinni egy jó nagy sétára a kutyust. Talán még jól is fog esni, hiszen az egyetem agyban fáraszt, a séta meg agyban kapcsol ki.:) Szóval én bevállalnám.
ui.: vegyél neki Kong játékot, az egy olyan labda amit meg lehet tölteni finomságokkal, elég hosszú időre lefoglalja a kutyát, hogy kiszedje belőle a kaját. Ezt szokták ajánlani sírós kutyának, mert addig se arra figyel hogy nincs otthon a gazdi, tökjó figyelem elterelő:)
A megtöltős játék egy baromság szerintem.:D Másrészt,ha 10-14 évig vállalni tudod érte a felelősséget, akkor igen.
Fontos a szocializáció, és valóban, a fáradtság, a nincs kedvem nem mentség arra hogy ne mozgasd le a kutyát, keress neki társaságot parkban, mert nagyon meglátszik a dolog, nagyon rövid időn belül.
Én egyedül élek kutyával, igaz itthonról dolgozom, de ha úgy adódik hogy nap közben nem tudom kivinni a parkba, csak sétára... nost volt hogy éjfélkor indultam el vele a Gellért hegyre, vagy hajnal 4 kor a parkba.
Az a furcsa amúgy, hogy ezen hosszabb, póráz nélküli séták alkalmával teljesen felfrissülök, kirázódik minden a fejemből amiken nap közben kattogtam, így hazaérve, kissé fáradtan, de újult erővel állok neki a munkának. :D
Ő... mondjuk ez a téli időszak kissé kellemetlen. Ma, mire hazaértünk azt hittem kettétörök, annyira hideg volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!