Milyen legális lehetőség van egy folyton ugató kutya elhallgattatására?
Állatbarát vagyok, nekem is volt kutyám. De ami a szomszédunkban van, az elviselhetetlen. Pici idős néni, nagy ordító kutyával. A kutya az úr, a néni nem tudja, és nem is akarja elhallgattatni.
A kutya folyton ugat, éjjel, hajnalban, nappal, nagyon hangosan, és nagyon közel, mi meg kezdünk megőrülni. Ráadásul üdülőövezetben vagyunk, ahová azért költöztünk mert csendre vágytunk... mit tehetnék?
Kedves kukorika!
1.Több európai országban éltem már, és sehol sem szükséges a szomszédok beleegyezése a kutyatartáshoz. Ez Németország, Anglia, Hollandia és Ausztria egész biztosan. A többit nem ismerem.
2. Szóval én a teljesen nyugodt, csendes, barátságos kutyáimat, akik után felszedem a kakit nem tarthatom lakásban mert szerinted nem oda való... Hát drágám, szerencsére ahogy nézem a közelében sem vagy annak hogy bármibe ebben az országban beleszólásod legyen, különben nem lennél ilyen kis Napóleon szindrómás. Gondolom nagyon elnyomnak és semmibe vesznek a munkahelyeden és a családban is amiért ennyire idegbajos vagy. Szerencsére (remélem) nincs állatod, és az ebből megmaradó pénzt költheted gyógyszerre. :) Drága kutyusaim küldik neked a nyugtató energiát, remélem azért nem abból áll az életed hogy a világ természetes dolgain (emberek kutyát tartanak) dühöngsz egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!