Mennyibe fog kerülni az oltás és chipezés?
hogyne lenne kötelező???
mindenféle betegség ellen kellenek az oltások, ha életben akarod látni a kutyust pár hónap/év múlva is
Első válaszoló.. Igen, egy keverék kutyus szervezete sokkal erősebb, mint egy fajta tisztáé ;)
A kérdés lényegében hogy milyen oltásokat kell beadatni egy 2 hónapos kutyának?!
Kötelező...
Amúgy két hónapos = 8 hetes. ÉS 8 hetesen kéne ELHOZNI.
Tapasztaltam ;)És 7.-én lesz 2 hónapos, úgyhogy nincs elkésve még...
Nem kioktatást kértem, hanem segítséget... :)
Már 1 oltásának lennie kellene.Te meg elég nagy hülyeséget tapasztaltál.
Ugyanazok az oltások kötelezőek,mint más kutyáknak.Esetleg egy szaporított "fajtatiszta" helyett,fajtajellegű kutyához lehetett szerencséd,miután a valódi fajtatiszta kutyákra GARANCIA van egészségügyi szempontból.
És nem is tudom hány keverék kutyák láttam a rendlőbe az asztalon infúziót kapva,a hasonlóan széles látókörű, okos gazdiktól,hogy egy keverék erős,annak nem kell oltás.
Aztán szépen meghaltak szegénykék,mert nem lettek beoltva...
6 hetesen: parvó (3500 ft)
8 hetesen: kombi (4800 ft)
10 hetesen: kombi (4800 ft)
12 hetesen: veszettség (4200 ft)
6 hónap múlva veszettség ismétlése.
Ezek az árak NÁLUNK vannak,én Bp. mellett lakom,városonként eltérőek lehetnek.
A chip 3500 ft.
Féreghajtás is kell,és 8 hetes koráig nem lehetne nálad...az anyja mellett kellene lennie,a törvényben is ez áll.
Nem azt írtam,,hogy nem akarjuk beoltatni. Hiszen akkor a kèrdést se tettem volna fel. Azt írtam, hogy a keverék kutyusunk sokkal erősebb és kevesebbszer volt beteg,mint pl a fajta tiszta palotánk.
Arròl,h eddig nem oltotta be a gazdija,akitől hoztuk,nem tehetünk,minel 3 napja van nálunk.
Az infot pedig köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!