Ti vennétek innen kutyát? (Felnőtt, elvileg vehemens kaukázusi kanok! )
Nem tudom mit gondoljak erről a hirdetésről. Telep őrzésre kellene a kutya, megérné innen venni? Csak mert baromi drága, de nekem megéri ha minőségi a kutya, és nem okoz csalódást. Érdekelne a véleményetek, köszi!
Megnéztem a honlapjukat és őrző-védőre képzik őket. Pásztorkutyát az én véleményem szerint nem szabad ilyenre képezni. Ők nem személyvédő kutyák, hanem területvédő falkaállatok. Erősen a szovjet vonalat képviselik, úgyhogy én innen nem vennék kutyát.
Ha territoriális, ösztönösen bátor pásztorkutyákat akarsz, akkor máshonnan vásárolnék a helyedben. És ha a fajta mindegy, akkor a közép-ázsiai, kuvasz, komondor fajták között is szétnézhetsz.
Egyetértek a 4-es hozzászólóval, ha nem akarsz szaporítót támogatni, viszont fontos, hogy megbízható legyen, akkor gondolkodj el ez örökbe fogadáson. Itt van például a Kau, Sarp, KÁJ mentésnél mindjárt Daisy, aki ideális lehet neked.
Több milliós értéket tartotok és inkább egy , vagy több kutyára bíznád, mint a mai technikára? Veszel egy olyan kutyát, amelyet lapáttal fogsz etetni, de ha valaki onnan el akar vinni valamit, simán megmérgezi, és még ezer dologgal lehet egy kutyát semlegesíteni.
A "baromi drága" meg igazán azt jelzi, fogalmad nincs ma a kutyák áráról.
Tényleg menj menhelyekre, ott nem lesznek drágák a kutyák. Ugatni , jelezni azok is tudnak tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!