Kutyám térdműtét után őrültek módjára rágja a lábát?
lassan 3 hete volt a műtétje.
most kezdte el 2-3 napja hogy harapdálja,nyalogatja,aprókat belecsíp.
de ezt mindig hirtelen,nagy vehemenciával teszi.
normális ez,hogy most kezdi el?vagy egyáltalán csinálhatna ilyet?
érdekes mert a műtétet követő héten még az előírt mennyiségű fájdalomcsillapítót se kellett neki odaadnom,annyira jól viselte.
most mégis ami megmaradt,apránként adagolhatom.
ha már használ a gyógyszer,jobb lesz a kedve,nem olyan búskomor.viszont a lábát akkor is csipkedi.nem annyiszor,de csinálja.
másnál is előfordult ilyen?
Hivd fel a dokit, aki műtőtte és meséld el neki mit csinál a kutya. Vagy vidd el hozzá a rendelőbe. Valószínűleg fáj neki.
Az én kutyám varratszedés után egyáltalán nem piszkálta a lábát. Igaz csak fokozatosan kezdte terhelni és az időpont változásra most is érzékeny.
múlt hét pénteken volt a varratszedés,gyönyörűen begyógyult a seb.az nem fájhat neki,nincs begyulladva.
ma a rendes dokimat hívtam fel,ő érdemleges választ nem tudott rá adni.holnap felhívom azt,aki műtötte.
ha a műtét után csinálná,azt mondom oké,de az hogy közel 3 hét után kezdi el fájlalni,kicsit meglepő...
nem maradt benne egy kis darab cérna?
Ird majd meg mit mondott a doki. Kíváncsi vagyok rá.
felhívtam azt,aki műtötte.
semmi érdemleges.
elmondtam neki is hogy csipkedi,harapdálja,de mellette ugyanúgy használja.
estére teljesen betompul,látszik hogy fáj neki.
tegnap adtam neki fájdalomcsillapítót,azután jobban lett.
annyit mondott hogy most 7-10 nap gyógyszeres kúra újra,plusz tegyem rá vissza a gallért.
de ő sem tudta megmondani,mitől lehet.fel se kell vinnem hozzá,hogy megnézze.
annyit mondott,hogy szerinte se normális,és ezeket csináljam meg,amiket mondott.
jövő hétvége fele úgyis vinnem kell vissza hozzá kontrollra,addig remélem alakul valami :(
a varratra még nem gondoltam,de talán az nem lehet.
néztem mikor kiszedték,és szépen kijött az összes,a kutya sem ficánkolt közben,hogy többször kelljen belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!