Örökbefogadott, mentett kutyátok mikor, mennyi idő után engedtétek el először?
Le leszek pontozva, de nem érdekel :D
Artúrt egy hétfői napon, 9 hónaposan adta le öreg gazdája, mi csütörtökön hoztuk ki...kb. 2.-3. napra lett meg a neve: Argos :P
Csütörtök délután hazaértünk, megcsináltuk a helyét, majd indultunk egy nagy sétára barátnőmmel és német jucijával. Argos flexin volt, alig ment el pár méterre, tartott még a forgalomtól és kicsit más kutyáktól is.
Másnap délelőtt szintén flexin sétáltunk ketten a két kutyával, azonban délután már csatlakoztak hozzánk mások is...mivel Argi bennem és a falkában kereste a biztonságot, ezért hazafele már elengedtem a pórázról :)
Szombat délelőtt még csak az ismerős kutyákkal engedtem el, délután azonban már akkor is, mikor ketten voltunk a parton :)
Kb. 1-2 hét után kezdett nyílni a csipája, hogy nem jött hívásra...kaja még nem érdekelte...de pikk-pakk fejlődött, napról-napra :)
4 kutyám van (3 talált), vidéken élünk, csak és kizárólag flexin viszem őket sétálni.
Egyrészt azért mert tilos szabadon, másrészt bármi történhet. Megláthat egy macskát, nekimehet egy másik kutya, kiszaladhat az útra, bármennyire is jólnevelt, szoktatott. Mindegyikre volt példa. És olyanra is, hogy engem szedett le a bringáról egy szabadon sétáltatott, mert csak, pedig előtte nem bántott egy bicajost sem.
Kizárólag a körülkerített, kutyafittatókban tolerálható, ha szabadon engedik az ebeket.
Egyébként az egyik rehabos kuytóm, akit 3 hónapos koráig sok sérelem (lábtörés, gyepi, kínzás) ért utál sétálni. Nem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!