Csivike kutyuskám van akivel nem tudok mit kezdeni nagyon elegem van belőlle.Már CSODA ha egy nap csak egyszer pisálja le a lábanat, minden tiszta pisa a házban,pedig az erkélyen ott van a füve mehet oda ha kell neki DE NEM MEGY!Direkt szórakozik,kabátkáját széttépte,strasszokat megette róla lehetett műteni.Kb. 200ezrembe fáj már így a kutya és nem akarom senkinek se odaadni de anyámhoz fog kerülni ha nem tudunk változtatni!van szép saját ágya ahol nem hajlandó meglenni csak velem,párom se tud már velem aludni mert összenyomja és féltem a kicsi babámat.megvan minden játéka,pisliőhelye az erkélyen nem is kell neki a nagy hidegekben lent mászkálni,házi kosztot minden nap megkapja és ilyen hálátlan mit csináljak vele?
Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy készülj fel rá, hogy nagy mértékű szemléletváltásra, és bizony életmódváltásra lesz szükséged. Légy nyitott ezekre az új dolgokra, hidd el, megéri, mert mindhármótok életminősége sokkal jobb lesz. Sokkal.
A tükör sulikban van kistestű kutya tanfolyam, azt is érdemes lesz megnézni. De valószínűleg előbb terápiás csoportba tesznek.
2013. dec. 2. 23:10
14/25 anonim válasza:
Hát, ezen jót nevettem. Főleg, hogy megette a strasszokat a ruhácskáról. :D Atyaég. :DD
Kicsit horror, de vicces. :)
2013. dec. 3. 01:20
15/25 Imola Ágnes válasza:
Fúúú, ez feldobta a reggelemet:))) Azt hiszem ezt a kérdést lementem, és a suliba ezután minden kliensnek kötelező olvasmány lesz, a válaszokkal együtt...
Kérdező....nem jútok szóhoz....az előttem válaszolók már mindent elmondtak...annyit tennék még hozzá, hogy ha ezt a kutyát letudtad, akkor ne vegyél egy ideig másikat...nem való az neked...
2013. dec. 3. 08:04
16/25 Akiteki válasza:
Ezt nem hiszem el. Valaki hülyít minket. Ilyen nincs!
2013. dec. 3. 08:14
17/25 anonim válasza:
Akár kamu akár nem sajnos életszerű, erről eszembe jutott a régi lakóhelyünk földszintjére kiragasztott kis üzenet:"A címzett úgyis magára ismer! Ne sz.r.sd és pisiltesd a kutyád az erkélyre mert büdös, vidd le sétálni!Ha ezek után sem viszed le fel foglak jelenteni állatkínzásért!" Nem tudom melyik lakó lehetett vagy mi lett az üygből, de vannak olyan emberek mint amilyen a kérdező vagy mint amilyet kifiguráz. Az egyik rokonom szintén csivavával nagyon hasonló csak náluk van udvar és még nem evett strasszt a kutya, de ezenkívül mintha ő írta volna...
2013. dec. 3. 08:56
18/25 anonim válasza:
Kedves 7-es a ruhácska hasznosságáról az én ambulljaimat kérdezd meg :D készséggel állnak a rendelkezésedre...
Esőben kifejezetten jó a kutyára egy esőkabát hogy ne legyen az egész lakásnak ázott kutya szaga.
2013. dec. 3. 09:45
19/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, a válaszokból is láthatod, felesleges feltenni ide ilyen kérdést, mert csak begyepesedett agyú bunkó, embergyűlölő kutyaidomárokat fogsz itt találni...
2013. dec. 3. 09:45
20/25 Imola Ágnes válasza:
Utolsó, igazad van...az egy bunkó, aki azt írta, hogy vigye iskolába a kutyát...micsoda felháborító badarság! nevelni a "csivi babát"??? Azt kellett volna mondják, hogy harapja mondjuk meg a fülét, és az mindent megold... vagy azt hogy sajnos az ő kutyája elvből gonosz.... ez lett volna a jó válasz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!