Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyáimat zavarná a...

Ha a kutyáimat zavarná a hangos zene, csak kimennének, nem?

Figyelt kérdés
Imádok hangosan hallgatni zenét (általában rockot), teljesen kikapcsol az üvöltő metal, de a kutyák is a szobában vannak. Van másik szoba is, ahova elmehetnek, de nem szoktak. Akkor nem zavarja őket? Vagy hallgassam halkabban? Nem akarom, hogy rossz legyen nekik. Amúgy csak laptopon hallgatom, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy dübörög bele a ház:)
2013. dec. 2. 21:03
1 2
 11/15 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Ha zavarná, azt észrevenném a magatartásából, a viselkedéséből, vagy abbból, hogy kimegy a szobából. A mi rotink egy punk bandával nőtt fel, ahol a hangos zene alap volt. A kutya láthatóan élvezi a társaságot, hogy bulik, koncertek alkalmával mindenki őt simogatja... ha a lakásban meghallja az énekesnő hangját, azonnal felugrik, és keresni kezdi....
2013. dec. 3. 08:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem átmennének.

(OFF: kispalikee, te vagy az? xd)

2013. dec. 3. 15:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok:D
2013. dec. 3. 16:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Éreztem. Tudtam, mikor felsoroltad a kutyáid. :P

Amúgy detto, a kutyám imádja a rockot... keeshondom van, bömböltetem a zenét, elkezd ugrálni, az ölembe ül, stb.

2013. dec. 3. 18:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Hehe, igen, felismerhető trió a kutyáim:) Ők amúgy tök semlegesek a zenére, a fülük botját sem mozdítják. Nem egy szofisztikált jószágok, na. Lehet el kéne hordanom őket zeneiskolába:D
2013. dec. 3. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!