Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az akita inu gyenge kutya?

Az akita inu gyenge kutya?

Figyelt kérdés

Olyan értelemben értem hogy gyenge hogy ha mondjuk összeverekedne egy németjuhásszal a németjuhász simán leverné?

Azért kérdem mert néztem egy olyan videót hogy top 10 legerősebb kutya és az akita is benne volt, pedig én így első látásra nemgondolom túl erősnek.

2013. dec. 2. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Japánban medvevadászatra használták régen,ezek szerint igen, erős kutya.
2013. dec. 2. 19:24
 2/10 anonim válasza:
100%
én csak annyit írok h a szomszéd rotit simán széttépte volna ha vesszük észre időben őket...de emelett mindenben tökéletes kutya. remek társ, kisgyerekekkel is nagyon jól bánik, nagyon itelligens és minden...nálunk családtag :) és nagyon jó házörző (ez a japán akita) az amerikairól nem tudok nyilatkozni :)
2013. dec. 2. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyenge fajta, de egyedfüggő is.
2013. dec. 2. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Gyenge, mint a kora tavaszi harmatos lepkefing... Megeszik egy medvét reggelire.

(Guglizz rá: Ginga Nagareboshi Gin :D)

2013. dec. 2. 20:36
 5/10 A kérdező kommentje:
láttam már az ezüstnyilat, de az csak egy mese, most ezt vicc nek szántad? xd
2013. dec. 2. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Akita? Az egy bivaly! Egyáltalán nem gyenge.
2013. dec. 2. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerinted megcsinálták volna az Ezüst Nyíl című animét, ha az akita pincsikutya lenne?
2013. dec. 2. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, "csak egy mese". Tényleg az. De a meséket is alapozni kell valamire, nemde?
2013. dec. 2. 21:11
 9/10 nagy568 ***** válasza:
simán megöli a másik kutyát ha nem együtt nőttek föl
2013. dec. 4. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Németjuhászt simán megöli, japánban gladiátorkutyának és medvelölésre használták. Utolsó vérig harcol és nem nézi kinek megy neki.Az sem baj ha nagyobb nála.
2014. márc. 12. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!