Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék ilyen képzésen...

Hol tudnék ilyen képzésen részt venni?

Figyelt kérdés

Érdekel a kutyák pszichológiája, viselkedéstana, ha szokás ezt mondani :D Nagyon tetszik Cesar Millan munkássága is.

Nagyon szeretem az állatokat. Felismertem, hogy a legtöbb kutyatartónak fogalma sincs arról, ki is, mi is valójában a kutya, és mik az igényei.

Szeretnék tanulni erről, hogy mire oda jutok, tudatos gazdi legyek, és segíthessek másoknak ebben.

Van ezzel foglalkozó tanfolyam? Értettségim még nincs, ha ez akadály, hova mehetnék tanulni a kutyákról, kutyáktól?

Köszi!

2013. dec. 1. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A népszigeti kutyasuli szokott szemináriumokat tartani, szerintem ezekre érdemes lehet elmenni.
2013. dec. 1. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Majd ha leérettségiztél, ELTE Etológia

Addig meg valóban kutyasulik, legjobb lenne saját kutyával (tapasztalat miatt... Teljesen más elméletben tudni valamit, mint megtapasztalni)

2013. dec. 2. 01:45
 3/3 -Evetke- ***** válasza:
Kutyaetológia facebook csoport
2013. dec. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!