Miért van az hogy haverom a kutyáját kenyérrel és házi koszttal, moslékkal eteti és nagyobb darab mint az enyém?
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy szerintem az csak jó, ha sokat mozgatod. :)
A többit meg majd a hozzáértők elmondják. :)
Ha van időd és energiád rá, akkor megpróbálkozhatsz a nyers etetéssel (BARF vagy PREY), ami nagyon jó kondit ad a kutyának.
Jó lenne, ha linkelnél egy felülnézeti képet a kutyádról. Vagy itt ez a link, így meg tudod állapítani, hogy sovány-e:
Két dologra felhívnám a figyelmet:
1. A lakók, a szomszédok, a nagymama, a sarki bolt eladója, de még a szembejövő xyz, aki azt mondja, hogy sovány a kutya / éhezteted, 99%, hogy nem ért hozzá, és számára a 4 lábon döcögő szafaládé az ideális súly. Ezért áldom az eget, hogy a kutyámnak nagy szőre van. xD
2. Ahogy már előttem írták: az a kutya, akihez a tiédet hasonlítod, 9 évvel idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!