Tényleg vannak olyan fanatikusak akik rengeteg kiállításra elhordják a kutyáikat?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy öreg emberrel aki azt mondta, hogy 2 kan kutyájának 72-72 eredménye van. Mi értelme ennek? Ez rengeteg pénz nem? Megéri?2013. dec. 1. 18:04
11/16 anonim válasza:
Én is kiállitok, de épp csak annyira megyünk el, amennyi szükséges a Championátusok megszerzéséhez. Nyáron nem is nevezek soha, inkább megyünk fürdeni, mint ott senyvedni valahol 40 fokban. Ha megvannak a CH-k akkor már csak néha egy-egy speciálra, ahol nem részrehajló a biró. A kicsik miatt azért szeretem, mert nagyon jó szoicalizáció:)
12/16 A kérdező kommentje:
Aha értem és egy championátus mit foglal magába? Az miért fontos? Ha jól tudom 4 cac kell hozzá az adott országban igaz?
2013. dec. 2. 06:54
13/16 Akiteki válasza:
Országonként változó. Nálunk kell 4 cac, ebből 2 nemzetközi kiállításon, legalább 3 különböző bírótól és az első és utolsó között el kell telnie 1 év és 1 napnak. De vannak akciós kiállítások, ahol akár 2 nap alatt meg lehet szerezni. Olyankor külön meghatározzák a feltételeket.
Ami nekem egyedül érdekes, az az interchampion, oda kell 4 cacib és szintén 3 bíró, 1 év 1 nap és legalább 3 különböző országból.
14/16 anonim válasza:
az Interhez csak 2 országból kell CACIB, és a munkavizsgára kötelezett fajtáknál pedig elég 3 CAC, két különböző birótól, és az egyiket CACIB-on kell elérni. De ugyanugy áll az első és az utolsó között az 1 év 1 nap.
15/16 Akiteki válasza:
A munkavizsgára nem kötelezett fajtákat mondtam.
Nekik 3 országból kell: [link]
16/16 anonim válasza:
akkor elnézést, és köszönöm a tájékoztatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!