Mi a véleményetek az elektromos nyakörvről?
Két kutyám van. A módszer csak úgy alkalmazható, ha külön sétáltatom őket, megváltozik a szemléletem és viszek magammal jutit.
1. Sajnos az elmúlt hetekben beteg voltam, aztán volt kisebb műtétem, ezért a párom sétáltatta őket, akinek nincs ideje külön-külön sétálni - most már gyógyult vagyok, de felmerült egy másik egészségügyi gondom, amitől tartok, hogy hasonló fennakadást fog okozni
2. Az a kva juti mindig csak akkor jut eszembe, amikor már kéne -_- - pl ma is! Amikor meg viszek magammal, akkor bezzeg sosincs helyzet.
A módszer a "No Stress Handling", ami tulajdonképpen (legalábbis az a része, ami nekünk kell belőle) közömbösítés.
ma 20:52
Amiről te beszélsz, az a legolcsóbb nyakörv. Bizony vannak azonnali hatásúak is. De valóban, laikusnak nem való a kezébe egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!