Milyen kutyafajtáknak vágják a fülét?
Figyelt kérdés
A dobermann és a boxeren kívül.2013. nov. 28. 18:59
1/8 anonim válasza:
Staff, pit, schnauzer, úgy tudom a briardnak is, meg még lehet száz másik, amit nem ismerünk
2/8 anonim válasza:
Esztétikai célból Magyarországon már egyiknek sem.
3/8 anonim válasza:
Staffordshir terrier, pit bull és szerintem a bullterrier és a cane corso fülét is vágátk, de hazánkban ez már tilos.
4/8 anonim válasza:
Amstaff,staffbull,pitbull,dobi,német dog,schnauzer (óriás) cane corso,kanári szigeteki kutya...Hirtelen ennyi ugrott be.
De itthon már tilos.
5/8 anonim válasza:
Törpe pincsernek,beauceron-nak is,a többit már írták.
6/8 anonim válasza:
Amstaff, staffi, német dog, snaci, cane corso, kanári szigeteki kutya, pitb. terrier, beauceron (beauci juhász), argentin dog.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
7/8 anonim válasza:
6-os vagyok.
Bullterriernek nem vágják.
8/8 anonim válasza:
A farkát többnek vágják: dobbi, boxer, rotti, orosz fekete terrier, schnauzerek, és még egy csomó.
De 2015. jan. 1-től tilos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!