Ennyi táp elég neki? Félek hogy keveset kap.
Add neki két adagban (2 x 75g mondjuk reggel meg délután vagy este)
Azért tűnik kevésnek,mert a régi tápotok beltartalma annyit ért,mint halottnak a csók.Tehát,fél kilótól is ugyanolyan éhes maradt a kutya...
Ez olyan,mintha mekiben eszel,degeszre tömöd magad (ott hagysz vagy 3-4 ezret) majd 2-3 óra múlva baromi éhes leszel.
Ellenben 2-3 ezerből,ha otthon főzöl valamit (amibe igazi hús is kerül) azzal jól tudsz lakni és annyi pénzből akár 3-4x is tudsz étkezni.
A tápok között is itt mutatkozik a különbség.Kevesebbet kell adni,mert ezerszer jobb minőség.És ilyenkor ha utána számol az ember,látja majd,hogy anyagilag ezerszer jobban járt.
Mi a macskánál váltottunk nemrég.Eddig anyukám szentül meg volt győződve,hogy a whiskas mekkora jó táp.Kb. hetente vett 1 kilót. 1000 Ft volt kb. Azaz 1 hónapban 4-5 ezer volt a kaja és éhes is volt sokszor.
Vettem végre rendes tápot a macskának (Brit) 6 ezer ft-ért vettem 15kg-ot! és 6-7 hónapot bírt ki.
az enyém is ennyi bár az enyém csak két éves lesz...viszont a doki meg közölte, hogy dagi, kicsit fogynia kéne, mert az izületeivel gond lesz...
nekem ugyan fajtiszta, de a tiédre is jellemző lehet, hogy addig eszik amig szó szerint ki nem pukkad...nos az én mamám ezt ugy értelmezi, hogy annyira éhes a kutya és kell neki a táplálék..pedig nem, ezek a fajták csak simán szó szerint felzabálnak mindent...és mivel mamám etette ezért most dagi:) nekik nem kell sok kaja...pláne ha tényleg olyan minőség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!