2 éves kutyám állandóan kunyerál, pedig soha nem kapott ilyenkor nasit, de nem adja fel, mit csináljak vele?
A lakótársad esetleg nem teljesen mondd igazat.
Továbbra is tedd,amit eddig és nyomatékosan kérj meg mindenkit,hogy ne etessék.A csoki egyébként mérgező rájuk.
Esetleg írd ki a hűtőre,hogy ott emberi ételek vannak,a kutyakaját máshol tartjátok.Nincs nasizás :)
Nálunk is volt hasonló gond,én azt csináltam,hogy egyszerűen nem néztem rá.És egy idő után feladta és ott hagyott.Viszont a párom rendszeresen ad neki,ha kunyerál,ebből tudom,hogy akkor nálam is bepróbálkozik.
Egyébként én sose adok neki,és nem is szólok hozzá,rá sem nézek.Akkor megunja és elmegy.
Persze a párom épphogy ránéz a hűtőre a kutya már ott van...De ha neki így jó... :D
Szerintem ne vegyél róla tudomást,ne nézz rá,ne beszélj hozzá,edd meg,amit akarsz és ügyet se vess a kutyára.Fel fogja adni.
Én elég érdekes módon oldottam mag a mi esetünket:
Nagymamámnak van egy palotapincsije (amúgy tibeti spániel) a régi gazdái már nem tudták gondozni, ezért megkaptuk. Nagyszüleim "előző helyen már elrontották, nem lehet megnevelni" alapon etetik az asztalnál.
Természetesen nálam is bepróbálkozott, ült, nézett, felugrált.
Ekkor jött a kutyakommunikáció: A szemébe néztem, vicsorogtam és morogtam :D
4 éve rám se néz, ha eszek valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!