Kutyám oldalán van egy duzzanat, lehet az injekciótól?
Figyelt kérdés
Kutyám beteg lett, ezert minden nap jártunk dokihoz vele, kapott injekciókat. Már meggyógyult, de ma egy duzzanatot találtunk az oldalán ott, ahova az injekciókat kapta. Nem fájdítja, de engem nagyon aggaszt. Szombaton tudok csak elmenni vele dokihoz. :(
Lehet a szuritól neki? El fog múlni?
2013. nov. 27. 15:13
2/6 anonim válasza:
Nálunk is volt mikor védőoltást kapott. :) Ha nem múlik el pár nap alatt akkor mutasd meg a dokinak, de nem kell túlaggódni, szerintem addig elmúlik. :)
3/6 anonim válasza:
Ha oda kapta a szurit, akkor minden bizonnyal attól van. Nyugi, el fog múlni, az én kutyámnak is mindig nő egy pupesz az oltás helyén.
4/6 zsuzsabazsa válasza:
Naponta masszírozd egy kicsit a duzzanatot akkor hamarabb eloszlik.
5/6 anonim válasza:
pár hét és elmúlik, masszírozgasd neki :)
6/6 anonim válasza:
Tályog lett az oltástól, az orvosnak mondd meg legközelebb, hogy ne a bordáihoz adja az injekciót, hanem inkább a véknyába ahol nagyobb a bőr(comb és borda közötti rész, ahol van az a kis horpadás). A duzzanatot pedig tűzforró vizes (amit már csak kesztyűben tudsz megfogni olyan forró) borogatással pár nap alatt elmúlik. Nálunk is ez volt imizol után, pár nap alatt felszívódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!