A nem kívánt alom kiskutyákat el lehet altatni?
És azzal tisztában vagy, hogy Mo.-on mekkora szerencse kell, hogy egyáltalán viszonylag normális gazdát találj? Lehet, hogy nektek az volt, de nem ez a jellemző.
-kispalikee-
Érdekes az tény, hogy a doki ennyire hozzá nem értő. no mind1, ha gondolod segítek hirdetni a kicsiket, tényleg nem egyszerű, de gy esélyt megérdemelnek nem?
Jó dolog az ivartalanítás, de vemhes állatot nem ivartalanítanék, lepontozhattok, tudjátok jól hogy ebben a szempontban az állatvédők tábora is kétfelé oszlik. De nem firtatom tovább ezt a témát.
Kedves kérdező: Ha szeretnéd, segíthetek, privátban küldd el az emailcímed, ott megbeszélhetjük a többit.
Nem állok az altatás mellett, tudom hogy mindenhol teltház van, nálam is...de a kicsik akkor is élőlények, éreznek, megszülettek, egy esélyt igazán megérdemelnek egy jobb életre úgy gondolom. És igen, nyomon lehet követni a kicsik útját, csak akarat kell hozzá, mint ahogy sok embernél megvan ez. Ki kell menni a befogadó családhoz környezettanulmányra, telefonszám, emailcím, cím...stb.
Igen, sokkal nehezebb,de nem lehetetlen.
amennyiben tényleg befogadtátok az anyakutyát vemhesen, kedves kérdező, akkor +1 pont neked, az emberségedért.
egy esélyt megérdemelnek, de ha nem jön össze, akkor igy jártak???
Én is kerültem ilyen szituba, egy erdőből hoztuk haza, ki volt kötve a fához. Épp tüzelt, még vérzett. hazavittük, és kb. 1 hónap mulva levittem ismét a dokihoz, nézze át a kutyá, nem talált vemhességre utaló jeleket, és rá egy hónapra megellett a pincében. De még nem is látszott rajta semmi. 4 kiskutya volt, 3 at altattam, a negyediket meghagytuk, mert már akkor szoptak igy félő volt, hogy begyullad az emlője, vagy tejlázat kap. Vért izzadtam mire gazdát találtam neki, és az anyának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!