Nem késő most váltani? Scottyról Eukanubára.
Van egy 4 éves menhelyi shih tzu kevim. Eddig a Scotty meg egyéb ilyen ratyi konzerveket kapott,apunak már fél évem mondom,hogy vegyünk valami jobbat,pl.Eukanuba. Most megengedte,csak félek hogy a kutyus nem enné meg a szárazat. Mert néha vettem neki ilyen Josera-t de annak is a 430.-/kg változatát,megette 1 napig aztán megunta. Néha amúgy kapunk RC termékmintát,azt meg falja,tudom,hogy az nagyon jó. Csak rengetegszer hallottam,hogy a konzerven élő kutyát nehezen szoktatták szárazra.
Amúgy Eukanuba Adult Médium lamb And Rice-t néztem. Ebből mennyit adjak neki egy nap? A kutyus kan,8 kiló,4 éves,ha ez számít csak 3 lába van.
Köszi a válaszokat. Ja,van valaki aki ezzel etet? Tapasztalatok?
Eukanubának és a Royalnak jó a marketingje. Tele van kukoricával! Nézd meg az összetételét! Ebben az árban vannak sokkal jobb tápok is, amik jóval több húst tartalmaznak, mint ezek!
Arra, ha nem eszi meg, egyszerű a módszer. Lerakod elé, ha nem eszi meg, elveszed, másnap újra megkapja és így tovább. Nem szabad hagyni, h válogasson! Egy kutya sem halt még éhen kaja mellett :) Ha éhes lesz, enni fog!
Csak válogat.
Az első jól írja,azok a tápok (Eukanuba,RC) agyon vannak reklámozva és nagyon drágák ahhoz képest,hogy a fő összetevője gabona.
Olcsóbb táp pl. a Brit vagy Brit Care,és sokkal jobbak az összetevők.Én azzal etetek már 3 éve és minden rendben van.
A csomagolásán rá van írva,hogy mennyi idős kutyának,milyen súlyban hány grammot kell adni naponta.Ezt célszerű 2-felé venni és reggel + este odaadni.Kicsit bevizezheted (ne ázzon szét) és leteszed elé,ha nem eszi meg elveszed előle,és majd csak a következő etetésnél kap újból,ugyanezt.
A kettő között nincs nassolás,nincs jutalomfalat.Ha éhes lesz,megeszi.Csak az a kutya nem eszi meg az elé rakott ételt,amelyik válogat.
Az enyém húst is kap (ami nyilván jobb,mint a száraz) mégis azonnal megeszi a szárazat is,amikor azt teszem elé.
Konzervet pedig ne nagyon kapjon,vagy ha vesztek neki,akkor próbáljatok minőségit venni,de ne minden nap,csak néha napján,mert akkor meg amiatt nem fog enni szárazat.
Minőségi konzervek: Animonda Gran Carno,Kennel's Favorite,Landfleisch.Ezekben valódi hús van,nagyon magas összetételben (90-95%)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!